Perşembe, Mart 28, 2024

Apple TV Plus’ın The Banker Filmi Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın ilk büyük TV Plus tiyatro programı tartışmalardan sonra gecikti

Apple, yakın zamanda çıkaracağı uzun metrajlı filmi The Banker’ın filmde Anthony Mackie tarafından betimlenen karakterin oğlu olan Bernard Garrett Jr. hakkında yöneltilen cinsel suiistimal iddialarının ardından filmin vizyon tarihi gecikmeye uğradı.

Apple’dan bir temsilci, verdiği bir demeçte şunları dile getirdi:

“The Banker’ı bu yılın başlarında satın aldık, çünkü filmin sosyal değişim ve finansal okuryazarlık hakkındaki eğlenceli ve eğitici hikayesinden etkilendik.”

Bu demecinin ardından şirketin daha önce dile getirmiş olduğu söylemlerini yineledi:

“Geçen hafta filmle ilgili bazı endişeler dikkatimizi çekti. Biz, film yapımcıları ile birlikte, bu konularda bakmak ve en iyi sonraki adımları belirlemek için biraz zamana ihtiyacımız var. Bunun ışığında, artık AFI Fest’te The Banker’ın prömiyerini yapıyoruz.”

Teatral sürüm şu anda ertelendi, revize edilmiş bir çıkış tarihi mevcut değil, şirket filmin yayınlanacağına dair söz verdi. Filmin galası, 6 Aralık’ta gösterime girmesi öncesinde Hollywood’daki AFI Fest’in kapanış gecesinde 21 Kasım’da yapılacaktı.

apple tv plus
Apple TV Plus'ın The Banker Filmi Ertelendi 3

Apple: Biraz zamana ihtiyacımız var

Mackie, Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult ve Nia Long içeren bir oyuncu kadrosuyla The Banker, Apple tarafından akış hizmeti için edindiği en yüksek profilli filmlerden biri. Film aynı zamanda Apple’ın tiyatro yayınlarına ilk büyük atılımını yaptı ve Apple’ı Oscar’ın rakiplerinden biri haline getirebileceğini öne süren erken raporlarda bulundu.

the banker
Apple TV Plus'ın The Banker Filmi Ertelendi 4

Bankacı aslında şirketin gelecek yıl başında Apple TV Plus yayın hizmetine girmesi gerektiğinden kaynaklanıyordu, ancak Apple tartışmanın ardından bunun değişip değişmediği konusunda herhangi bir yorumda bulunmadı.

Deadline daha önce bildirdiği gibi Garrett Jr., filmi tanıtmakla ilgilendi ve prodüksiyonunda danışmanlık yaptı. Bankacı, Apple’ın The Elephant Queen ve Hala ile birlikte 2019’da gösterime gireceği üç filmden biri.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler