Cuma, Nisan 26, 2024

Cem Yılmaz Hızını Alamıyor: Karakomik Filmler 2 Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği bu yıl ki film serisi ‘Karakomik Filmler’ oldukça rağbet ve eleştiriye mahrum kalmıştı. Kimileri tarafından övüle övüle beğenildi kimileri tarafından ‘Cem abi sende mi bozdun be’ gibisinden cümlelerle kötülenerek beğenilmedi.

Karakomik Filmler, ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’ olarak iki farklı seriden oluşuyordu. Kaçamak filmi başlıktaki komik film, 2 Arada ise başlıkta ki Kara, yani duygusal film oluyordu ve iki filmi de tek bir bilet içerisinde izleyebiliyordunuz.

Normal şartlar altında geçtiğimiz sene yani 2018 yılında vizyona girmesi gereken film, sinemacılar ve Mars Cinema ikililerin aralarında çıkan ‘Mısır’ polemiği nedeni ile epey bir ertelenmiş idi. Cem Yılmaz ise film serisini 18 Ekim’de nihayet vizyona soktu ve severlerinin merakını sonunda giderdi.

74795747 2418036281768157 7019516580405429706 n

Yeni yılın ilk filmi!

20 Kasım 23.00 sularında film serisinin resmi Instagram hesabı (@karakomikfilmler) üzerinden paylaşılan bir gönderide Karakomik Filmler 2: Deli ve Emanet’in posteri paylaşıldı. Filme yine bildiğimiz isimlerden Arçelik ve Ford sponsorluk uyguluyor.

Karakomik Filmler 2 Ne Zaman?

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği, başrollerinde; Cem Yılmaz, Özkan Uğur, Cem Davran, Büşra Develi, Emin Gürsoy, Çağlar Çorumlu, Özge Özpirincci, Çağlar Çorumlu ve Tansu Biçer’in yer aldığı ‘Karakomik Filmler 2’ 17 Ocak’ta sinemalarda olacak. Büyük ihtimal ile yeni yılın ilk filmleri olacak bu film serisi ilki gibi birisi duygusal diğeri ise komedi üzerine olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler