Cuma, Nisan 26, 2024

Netflix’in Sevilen Dizisi “You” 2. Sezonu ile Sahalara Dönüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Netflix’in orijinal yapımı olan You dizisi, ilk sezonu ile ilgileri üstüne toplamayı başarmıştı. Oldukça fazla izleyici kitlesi edinen You için uzun süredir ikinci sezon beklentisi yüksekti ve nihayet Netflix Türkiye tarafından yapılan bir paylaşımda hayranı olduğumuz ve bir hayli uzunca beklediğimiz diziye kavuşmamıza ramak kaldı.

İlk sezonu sekiz bölümden oluşan You dizisinin konusu şu şekilde; New York’ta ki bir kitabevinde müdürlük yapan Joe, lisansüstü öğrenci Beck isimli bir kızdan aşırı derecede hoşlanmaya başlar, tılsımlı bir ilk karşılaşma daha sonrasında yerini kötü niyetli bir şeye dönüştürür. Sevdiği kadını takıntı haline getiren bir oğlanı ele alan bu muhteşem diziyi izlemeyenlere spoiler olmasın diye burada özetleyerek bırakıyorum.

26 Aralık’ta bizlerle!

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Profilleri gizliye alın, Joe dönüyor. YOU 2. sezon 26 Aralık’ta Netflix’te.

Netflix Türkiye (@netflixturkiye)’in paylaştığı bir gönderi ()


Netflix Türkiye, akşam 19:00 sularında Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda You dizisinin ikinci sezonu ile alakalı bir video paylaşımı yaptı. Dizinin merakla beklenen ikinci sezonu 26 Aralık’ta Netflix’te olacak. Akıllarda olan tek bir soru var; yeni sezon 00.00 itibari ile mi yoksa gün içerisinde herhangi bir vakitte mi yayınlanacak?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler