Cumartesi, Nisan 27, 2024

Gibi 5. sezon Ne Zaman Başlayacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Exxen platformunun açık ara en orijinal işlerinden biri olan Gibi dizisi için şu sıralar yeni sezon heyecanı yaşanıyor. Zira uzunca bir bekleme süresinin ardından sonunda yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı açıklandı. Hiç sözü uzatmıyor ve dizi hakkında son gelişmelerle beraber Gibi 5. sezon ne zaman başlayacak detaylara geçiyorum.

Gibi 5. sezon Mart Ayında Başlıyor

Exxen’in sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşıma göre bakacak olursak dizinin yeni sezonu 8 Mart Cuma günü başlayacak.

Dizinin çekimleri tamamlanmış olsa da Netflix platformunda olduğu gibi dizinin yeni bölümlerinin tamamının yayınlanması söz konusu olmayacak.

Her hafta 1 bölüm yayınlanacak ve Cuma günleri de yeni bölümlerin sunulduğunu göreceğiz. Paylaşılan duyuruda kapak fotoğrafındaki oyuncular size farklı gelebilir ama tabii ki dizide yine başrolü Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan ve Kıvanç Kılınç alacak.

Yeni sezon için paylaşılan fragmanı da hemen aşağı ekliyoruz. Dizinin çekimleri tamamlandığı için fragman tüm yeni bölümlerden parça parça kesitler içeriyor bunu da eklemiş olalım. Artık 8 Mart sonrasında yeni sezonda nasıl hikayelerle karşılaşacağımızı göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler