Perşembe, Nisan 18, 2024

Apple Twitter Hesabı Açtı Hurafesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple‘ın Twitter hesabını yeni açtığına dair az önce sağda solda haberler dolaşmaya başladı. Hatta bazı takipçilerimiz “Apple Twitter hesabı açıldı, haberiniz var mı ?” gibi yorumlar ile bize dönüş yapmaya başladılar. Ancak işin aslı çok başka..

 

Apple Twitter Hesabını Gerçekten Yeni mi Açtı ?

 

Bu sorunun cevabına “Evet” yanıtını verenler yanlış düşünüyor. Apple’ın açmış olduğu buradaki hesabı resmi bir hesaptır doğru. Ancak bugün açılmış bir hesap değildir. Bu hesap ilk olarak 2011 yılında açıldığı gibi, ardından dondurularak şimdiye kadar ne bir paylaşım yaptı, ne de ürünlerini pazarlamak için tweetlerde bulundu. Bugün ise bazı kaynaklar kafalarına göre “Apple Twitter hesabını daha yeni açtı“,”Apple Twitter’a girdi” gibi haberler yapmaya başladılar.

 

apple-twitter

 

Şöyle 5 saniyelik ufak bir mantık kurun mübarekler: birincisi Apple Twitter hesabında /apple uzantısını kimseye bırakmaz. İkincisi Apple hesabını bugün açmadı 2011 yılında açtı, hesaba girip bakarsanız sol tarafta ibareyi görmeyecek kadar “haber yapalım da nasıl olursa olsun” düşüncesinde insanlar var. O yüzden her zaman söylüyoruz, büyük gördüğünüz her kaynak veya site her zaman doğruyu söylüyor gibi bir kaide yok. Şimdiye kadar da olmadı, olmayacak..

 

Her şeyi geçtik, orada koskocaman “Eylül 2011 tarihinde katıldı” yazıyor. “Bu tarihi de mi görmüyorsun mübarek ?” yorumunu yaparak yazımı sonlandırmak istiyorum.

 

apple-twitter-hesabi

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

    • (Demek 10 eylul 2011 de bız acsak ıyı paraya satardık :Dasdas) demiş PCH okuru 😀 hay mantığını öpeyim ahahahah hay ya 😀 güldürdün kardeş 😀

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler