Cuma, Nisan 26, 2024

Apple Watch 8 Tasarımını Gösteren Görseller Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple Watch 8 akıllı saat modeli, iPhone etkinliğiyle beraber karşımıza çıkacak. Sonbahar aylarında karşımızda olmasını beklediğimiz yeni akıllı saat, geçtiğimiz ay bazı teknik özellikleriyle gündemdeydi.

Mutlaka hatırlayanlarınız olacaktır, saatin sıcaklık sensörü barındıracağı gündeme gelmiş ve iddialarda yer almıştı. Şimdi ise yeni serinin tasarımını gösterdiği söylenen bazı görseller ortaya çıktı.

Apple Watch 8 Tasarımı Düz mü Olacak?

Tabii ki saatin tasarımının kesin olarak böyle olacağını söylemek mümkün değil. Zira şu an için sadece sızıntılar var. Ek olarak bir doğrulama ya da resmi bir açıklamadan söz edilmiş değil.

Sızdırılan görseli değerlendirdiğimiz zaman ise beklentilerin çok daha dışında bir akıllı saat görüyoruz. Tüm seride yer alan oval kenarlar bu kez karşımıza çıkmayacak.

Kaçırmayın: WhatsApp Artık Bu Modellerde Kullanılmayacak

Bu kez akıllı saatin tamamen düz kenarlarla beraber geldiği sadece köşe kısımlarında hafif bir geçişle oval yapı olacağı anlaşılıyor.

Apple Watch 8

iPhone serisinde düz kenarlı yapıya geçilmesi, zaten Apple Watch için de bir değişimin sinyalini vermişti ama Apple Watch 8 için beklenen tasarım bu değildi.

Daha geniş ekran ve biraz daha kavisli bir yapı bekliyorduk. Fakat sızıntı daha düz bir yapının benimseneceğini göstermiş oldu.

Yeni akıllı saat için tüm bu bilgilerin doğrulanmasını bekleyeceğiz. Girişte söylediğimiz gibi tanıtımın sonbahar aylarında olması bekleniyor. Öncesinde sızıntılar gelmeye devam edecektir. Geldikçe biz de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler