Cumartesi, Nisan 20, 2024

Apple’dan Yeni Bir Macbook Air Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Koronavirüs nedeni ile ilkbaharda yapılmaları planlanan bir çok etkinlik iptal edilme kararı alırken, Apple cephesinden yeni bir Macbook Air ürün tanıtımı gelebilme ihtimalleri dolaşıyor ortalıkta hem de önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleşebilir.

Apple beyciğimizin Macbook Air modeli, son zamanlarda amacı olmayan, Macbook Pro modeli kadar incecik ve hala Macbook Pro’nun sahip olduğu klavye problemi ile uğraşmakta olan orta segment bir Apple ürünü.

Kelebek Klavyeye elveda diyebiliriz

MacRumors tarafından yapılan paylaşıma göre Apple, önümüzdeki hafta başlarından itibaren yeni bir Macbook Air modelini bizlerle paylaşabilir. Yeni Macbook Air modeli ile Macbookların sahip olduğu klavye problemi dahil bir çok problemin giderilmiş olduğu bir varyant olması bekleniliyor.

Yeni işlemci ve LTE desteği gelebilir

Apple beyciğimin ARM desteğine sahip bir dizüstü bilgisayar piyasaya süreceğine dair söylentiler mevcuttu. Yeni cihazda böylesi bir işlemcinin var olması mükemmel bir test aracı olacak hatta bunlara ek olarak yeni Macbook Air’de uzatılmış pil ömrü ve dahili LTE desteği gibi özelliklerin var olması da beklentiler arasında yer alıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler