Cuma, Nisan 26, 2024

Artık Uçaklarda Galaxy Note 7 Kullanımı Yasak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda dünya genelinde Samsung Galaxy Note 7 cihazlarında yaşanan patlama sıkıntıları güvenlik tedbirlerini de otomatik olarak arttırdı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne ait resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de yapılacak uçuşlarda Galaxy Note 7‘lerin kullanılmaması konusunda önemli bir bilgilendirme yapıldı.

Uçaklarda Note 7 Kullanımı Yasak

Samsung henüz konuyu netleştirmediği için çeşitli önlemleri de firmalar ve kuruluşların alması gerekiyor. Zaten sizlerle Note 7‘lerin nasıl patladığı konusunda pek çok haber paylaşmıştık. En son örneği ise şarjda olan Note 7‘nin evi yakması olmuştu. Hal böyle olunca Türkiye’de de önlemlerin alınması şart. Henüz bizden bir patlama olayı yaşanmış değil, ancak bu yaşanmayacağı anlamına da gelmiyor.

Özellikle uçuş esnasında havada telefonları açıp kullanan yolcuları ilgilendiren bu önemli haber ciddi sonuçlara yol açabilir. Zira havada Note 7‘nin patlaması büyük bir paniğe yol açabileceği gibi, büyük risk anlamına da geliyor. Diyelim ki Note 7 havada patladı. Bu süreç zarfında uçakta yaralanmalar, yangın veya panik halinde krizlere neden olabilir.

galaxy-note-7-sivil-havacilik

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. şu ana kadar uçakta patlama olmaması gerçekten Allahın lütfu dur arkadaşlar milyonlarca satıştan sonra uçaklarda bi olay çıkmaması … çıktığını düşünün bi patlamada onca insanın ölümüne sebebiyet verebilir böyle bi durum samsungun iflasına kadar gidebilirdi …

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler