Cuma, Nisan 19, 2024

ASRock X570 Anakartlarını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASRock en yeni X570 serisi anakartları, ekran kartlarını ve small form factor bilgisayarları Computex 2019’da gösterdi.

Yeni ASRock X570 Anakartlar Neler Vaat Ediyor?

Anakartlar, Ekran kartı ve small form factor üreticisi olarak bildiğimiz ASRock, devrim niteliğindeki AMD X570 çip seti ile üretilmiş ürün tanıtacak. Bu yeni ürün PCI Express 4.0 gibi bir çok yeni özellik barındırıyor. Aynı zamanda önceki nesil ile kıyaslandığında 16 GT/s hızıyla ikiye katlıyor.

Bununla kalmayıp anakart ayrıca Wi-Fi 6 (802.11ax) oldukça etkili kablosuz ağ, daha iyi soğutma çözümleri, daha iyi tasarım, ve ışıklı mışıklı şekilde gelerek bir çok konuya çözüm ve önceki jenerasyona oranla oldukça yüksek hızla geliyor.

Computex 2019‘da ASRock ekibi, Phison Electronics ile bir olup bize PCI Express 4.0, x4 NVMe M.2 SSD çözümlerini daha yakından gösterecekler. Çok yakında bu yeni depolama aygıtları, tüm performans hayranlarıyla buluşacak.

asrock x570 taichi motherboard

ASRock Genel Müdüründen Açıklama

“Yeni ASRock X570 anakartlar yüksek performanslı işlemler yapabilmek için daha hızlı PCI Express bant genişliğine sahip. AMD X570 Çip setili anakartımızı, Computex 2019‘da açıklamak için sabırsızlanıyoruz.” “Phison ile ortaklığımız, ASRock X570 serisi anakartı ve Phison PCIe Gen4x4 NVMe SSD ile inanılmaz transfer hızlarını gösterecek”

Phison CEO’sundan açıklama

“AMD’nin PCIe 4.0 eko sistemiyle birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. AMD liderliğinde Ryzen ekibiyle ortak güç olarak ve X570 yonga setleriyle birlikte Gen4 barındıran anakart ortaklarıyla Phison, bize kendi PCIe Gen4x4 NVMe PS5016-E16 SSD çözümünü sunarak dünyanın ilk tüketiciye sunulan PCIe 4.0 bilgisayar platformu.” “Artık 5G ve 8K HD içerikler gibi yüksek işlem gücü isteyen yeni nesil teknolojilerin önü açılmış oldu.”

ASRock’un gündeminde ekran kartları da vardı. ASRock bize yeni Phantom Gaming serisi dahil, 2019 konsepti ekran kartlarını gösterecek. Çok yakında Phantom Gaming U Radeon RX 590 8G OC ekran kartı Dünya’nın ARGB LEDli ekran kartı olarak piyasadaki yerini alacak. Yani kullanıcı ASRock’un ARGB/RGB LED anakartlarıyla istediği gibi şekillendirmeler yaparak değiştirecek.

Dünyanın ilk ThunderBolt 3’lü ekran kartı!

Öteki tarafta ASRock Intel Thunderbolt 3 teknolojisini destekleyen Dünya’nın ilk RX570TM-ITX/TBT ekran kartını tanıttı.

RX570TM-ITX/TBT ekran kartı Dünya’nın Thunderbolt 3 Type-C destekleyen ilk ve 40Gb/s transfer hızını destekleyen ekran kartı. Ayrıca 4 adet SUB 3.1 Gen1 girişi, Gigabyte Ethernet, Sata 6Gb/s destekliyor.

asrock ekran karti thunderbolt 3

asrock rx590 ekran karti

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler