Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Assassin’s Creed Mirage Zamlandı! Yeni ve Eski Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Assassin’s Creed Mirage, çok kısa bir süre önce duyuruldu. Oyun için ön siparişler de çok yakın bir zaman önce açıldı. Ön siparişler bizi bir hayli sevindirmişti zira önce siparişler için duyurulan fiyatlar bir hayli makul bir seviyedeydi. Fakat aradan çok geçmeden oyunun fiyatları değişti.

Açıklanan yeni fiyatlar da bir hayli dikkat çekiyor. Zira ilk duyurulan fiyatla arasında bir uçurum söz konusu. Sadece PC sürümü için değil diğer platformlar için de fiyatlarda bir karışıklık söz konusu.

Assassin’s Creed Mirage Fiyatı Nasıl Değişti?

Örnekleri PC sürümü üzerinden vereceğim. Zira fiyatlarda bir karışıklık durumu da söz konusu.

Oyun 4 gün önce duyurulduğu zaman, Ubisoft sitesi üzerinden 589 TL gibi bir ön sipariş fiyatı karşımıza çıkmıştı. Epic Games tarafında ise 329 TL gibi bir fiyat ile karşı karşıya kalmıştık.

Açıkçası özellikle Epic Games fiyatı bir hayli uygun bulunmuştu. Fakat şu sıralar yapılan güncelleme sonrasında Epic Games fiyatının  849 TL seviyesine kadar çıktığını görüyoruz. Şuraya Epic Games sayfasını da ekliyoruz.

Assassin’s Creed Mirage

Arada bir uçurum var net olarak görüyoruz. Ama bu uçurumun neden kaynaklandığı konusunda çok fazla bir bilgimiz de yok. Döviz kurundan dolayı bir güncelleme olduğunu düşünebiliriz. Fakat bu süre içerisinde kurda çok büyük bir oynama da olmadı.

Muhtemelen oyun çıkış yapana kadar fiyat konusunda değişiklikler yaşanmaya devam edecek. İlk fiyattan ön sipariş verenler avantajlı gözüküyor. Yapım 12 Ekim 2023 tarihinde piyasaya çıkacak. Bakalım fiyatlarda ek olarak bir değişiklik görecek miyiz?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler