Cumartesi, Temmuz 27, 2024

ASUS, CES 2023’te Duyuracağı Yeni Teknolojilerle 2023’e Damga Vurmaya Hazırlanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

2023’e damga vuracak teknolojilerin tanıtılacağı CES 2023 için geri sayım başladı. Bu sene çok iddialı geçmesini beklediğimiz fuar kapsamında, teknoloji dünyasına yön veren birçok markanın yeni teknolojilerini görmüş olacağız. Fuarın en iddialı markalarından birisi de ASUS olacak.

Lider PC ve ekipman üreticilerinden olan ASUS, 4 Ocak 2023 tarihinde  “Seeing An Incredible Future” sanal lansmanını düzenleyecek ve CES 2023 Fuarı’ndaki yerini almış olacak.

ASUS’un CES 2023’te Duyuracağı Teknolojilerden Beklentiler Yüksek

Sanal olarak düzenlenecek “Seeing An Incredible Future” lansmanında, markanın 2023 yılına damga vurmasını beklediğimiz yeni teknolojilerini göreceğiz.

Etkinlik kapsamında duyurulacak olan ürünlerin hangileri olacağı net değil ama bazı ipuçları da var. ASUS’un belirttiğine göre oyun bilgisayarlarından masaüstü bilgisayarlarına kadar geniş bir kategori içerisinde, atılan yenilikçi adımlar duyurulacak.

Ayrıca ürünlerin hem daha yüksek performans göstermesini hem de daha dayanıklı olmasını sağlayacak yeni tasarım adımlarından da söz edilecek. Yine dizüstü bilgisayarlar için de daha önce görülmemiş teknolojik gelişmeleri göreceğimiz söyleniyor. Özellikle dizüstü bilgisayarlar için iddialı sözler edildiğini görmekteyiz. Artık lansmanı bekleyip, bu iddialı sözler ne kadar karşılık bulacak göreceğiz.

ASUS CES 2023

Tüm yenilikleri ve atılan yeni adımları görmek için düzenlenecek “Seeing An Incredible Future” sanal lansmanının, çevrimiçi bir şekilde ulaşılabilir olduğunu da eklememiş olalım.

https://www.asus.com/event/CES/” adresi üzerinden etkinlik sayfasına ulaşmak mümkün. Özel olarak oluşturulan CES sayfası şu an erişilebilir durumda. Etkinlikler konusunda tarih bilgisine de yine bu sayfa üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

Artık bize düşen beklemek olacak. Etkinlik sonrasında, bahsedilen yenilikler neler ve sektörde ne kadar değişim sağlayacak gibi konuları ayrıca ele alırız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler