Cuma, Mart 29, 2024

ASUS kurumsal firmalar için 2020 ürünlerini, çözümlerini ve stratejilerini duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS geçtiğimiz gün İstanbul Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdiği lansman ile kurumsal firmalar için 2020 stratejisini, çözümlerini ve ürünlerini duyurdu. Etkinliğe ASUS EEMEA Genel Müdürü olan Benjamin Yeh katılırken, ASUS Türkiye Sistem İş Birimi Ülke Müdürü Özge Kılıç Güler de önemli bilgiler paylaştı.

Toplam 20 adet Dizüstü, Masaüstü ve All-in-one bilgisayarlar tanıtıldı

Tanıtımı yapılan cihazlar oyuncu serisi değil. Yani ASUS’un ROG (Republic of Gamers) adı ile bildiğimiz etkinliğinden farklı. O yüzden kurumsal firmalara kurumsal çözümler getirmek için ayrı bir etkinlik düzenliyorlar. Bu etkinlikte de yeni dizüstü, masaüstü ve hepsi bir arada olan All-in-one bilgisayarlarını tanıttı.

Açılış konuşması gerçekleştirilirken, ASUS’un global anlamda 2019 yılı değerlendirildi ve 2020 ile ilgili ASUS EEMEA Genel Müdürü Benjamin Yeh şunları söyledi;

ASUS firması olarak 1989 yılından bugüne kadar tüm ürün gamı ile gelişen teknolojiye öncülük ediyor. Teknoloji donanımı sağlayacıları arasında dünya liderleri arasındayız. Global tüketici rakamlarına baktığımızda ASUS şuanda dizüstü bilgisayar pazarında birinci olurken, genel notebook segmentinde 3.sırada yer alıyor. ASUS‘un dünya genelinde yaklaşık 14.500 adet çalışanı bulunuyor. Bu sayının içerisinde ise 5000’i mühendis ve AR-Ge ekibi yer alıyor. Bu da AR-GE’ye her zaman global anlamda öncelik verdiğimizin bir göstergesidir. Uzun yıllardır yakalamış olduğumuz bu büyümede, her kullanıcıya hitap etmek için geniş ürün ailemizin payı çok büyüktür. Bu ailenin parçalarından birisi olan Republic of Gamers (ROG) markası altında da uzun yıllardır üretmiş olduğu oyun bilgisayarlarında da dünya çapında 2’inci en büyük marka konumunda yer alıyor.”

ASUS EEMEA Genel Muduru Benjamin Yeh

“ASUS Türkiye’de bulunmaktan memnun”

Etkinlikte ASUS‘un şuanda Türkiye’de bulunmaktan memnun olduklarını ve Türkiye pazarına çok fazla önem verdiklerini belirtti. Hatta Benjamin Yeh Türkiye pazarının çok büyük potansiyele sahip ülkeler arasında yer aldığını notlarına eklerken, büyüyen bir pazar olarak ASUS için çok değerli olduğunun altını çizdi.

ASUS kurumsal pazarda 3 yılda %20’ye ulaşmak istiyor

Kurumsal ürünler her zaman ihtiyaç. Büyük şirketler, kendi bünyesindeki bilgisayar ihtiyaçlarını markalardan karşılarken, aynı zamanda desteklerini de önemsiyorlar. ASUS‘da bu durumun farkında olduğu için, Özge Kılıç Güler 3 yıl içerisinde bu pazarda %20 paya sahip olmak istediklerini açıkladı ve şunları ekledi;

ASUS Türkiye ekibi olarak 2020 yılında diğer ürün gamımızdan almış olduğumuz güç ile birlikte, kurumsal ürünler pazarında da etkin bir oyuncu olmak her zaman hedeflerimizin arasında yer alıyor. Özellikler tüm işletmelerin daimi birincil önceliği olan bilgi ve veritabanı güvenliğinden yola çıkarak tasarlanmış olan kurumsal ürünlerimiz, üretkenlik açısından da avantajları ile ön plana çıkıyor. Bugün sizlerin de bu ürünleri yakından görme ve deneme imkanı bulacağınız ürünlerimiz ile kurumların farklı alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamayı ve yüklerini almayı hedefliyoruz.”

ASUS EEMEA Genel Müdürü Benjamin Yeh ASUS Türkiye

ExpertBook B9: 880 gramla dünyanın en hafif iş bilgisayarı

Etkinliğe PC Hocası olarak bizler de katıldık. Ancak dikkatimizi çeken Expertbook B9 oldu. Şuanda 880 gram ağırlık ile birlikte Dünya’nın en hafif iş bilgisayarı olarak geçiyor. CES 2020 fuarında gördüğümüz bu notebook, profesyonel anlamda dizüstü bilgisayar arayan, hafif ve stabil çalışması için tercihler yapan kullanıcılara özel olarak geliştirilmiş.

ProArt StudioBook Pro 17: En ince ve en güçlü dizüstü bilgisayarı

ProArt StudioBook Pro 17, NVIDIA® Quadro® grafik kartlarına sahip dünyanın en ince dizüstü bilgisayarlarından birisi konumunda. ProArt StudioBook, etkileyici görseller için daha büyük bir ekranın kompakt bir kasaya sığmasını sağlayan ince çerçeveli NanoEdge ekrana sahip. En yeni grafikler ve taşınabilirlik kombinasyonu ile yaratıcı profesyoneller için kusursuz bir seçenek.

ASUS Türkiye Sistem İş Birimi Ülke Müdürü Özge Kılıç Güler

ProArt Station D940MX: Olağanüstü performans, minimum boyut

ProArt D940MX, ASUS’un bugüne kadar ürettiği en yüksek teknik özelliklere sahip masaüstü bilgisayardan biri. Intel® 9. Nesil Core™ i9-9900K işlemciye sahip ProArt D940MX, özellikle profesyonelleri hedef alan ultra yüksek performanslı NVIDIA Quadro RTX™ 4000 ya da GeForce RTX™ 2080 TI grafik işlemcilerini de içinde barındıran kompakt ve ince yapısıyla dikkat çekiyor.

ASUS Kurumsal Urunler 2020 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler