Cuma, Nisan 26, 2024

ASUS Radeon RX 6700 XT Dual ve Gaming Serileri Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Radeon RX 6700 XT modeli 3 Mart tarihinde tanıtılacak. Uygun fiyatlı bir ekran kartı olacağı söylenen modeli beklerken şimdi de ASUS Radeon RX 6700 XT modelleri sızdı.

İki farklı versiyon için hem görseller gözüktü hem de iki modelde de yer alacağı söylenen fanlar ortaya çıktı.

ASUS Radeon RX 6700 XT serilerinde neler göreceğiz?

Sızdırılan ilk model  Asus RX 6700 XT Dual modeli. Hız aşırtmalı bir model olacak söylenen bu kart için çift fanlı bir tasarım kullanılacak. 29.7 cm gibi bir uzunluk, 2.7 yuvalı tasarım gibi detayları da gözüken Dual, bana sorarsanız iddialı özel versiyonlardan biri gibi geliyor. Sızdırılan bu kartın 12 GB bellek kullanacağı son detayımız olsun ve diğer karta geçelim.

ASUS Radeon RX 6700 XT

Diğer kart ASUS Radeon RX 6700 XT TUF Gaming olacak. Yine bellek 12 GB olacak. Bu sefer daha büyük 3 yuvalı tasarımda bir kart göreceğiz. Ayrıca soğutucu tasarımı da farklı olacak. Diğer modelde 2 fan var demiştik. Bu modelde 3 fan olacak ve fan cinsleri de değişecek.

ASUS Radeon RX 6700 XT

Diğer modelde 29.7 cm uzunluk olacak demiştik bu modelde de 32.2 cm uzunluk olacak. Peki ya diğer bilgiler? İşte onları tanıtıma saklayalım. Saat hızı, arttırılmış saat hızı gibi bilgileri şu an netleşmedi. Ancak tanıtımdan sonra görebiliriz gibi geliyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler