Çarşamba, Nisan 24, 2024

Aylık 8.000 Sterlin Maaş İle Yazılım Mühendisi Bulunamıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Evet başlıktan da anlaşıldığı gibi ingiliz bir firma yıllık 100.000 sterlin maaş ile yazılım mühendisi bulamadığını iddia ediyor. MyPinPad isimli Cep telefonları ve tabletler için güvenli olmayan cihazlar için çok faktörlü kimlik doğrulama çözümleri sunan teknoloji firmasının bir yetkilisi BBC’ye verdiği röportaj da açıklamalar da bulundu.

Londra Şartlarına Uygun Maaş

MyPinPad yazılımı için 114 global patente sahip ancak ihtiyaç duydukları personeli alamıyorlar.Ticari direktör Allan Syms, “Londra ağırlıklı maaşları ödüyoruz.” Dedi.

Ancak bu, iş kariyerlerinde ileriye doğru esneklik olduğunu hissetmiyorsa insanları çekmek için yeterli olmayabilir. açıklamasında bulundu.

Tech Nation, Cardiff bölgesinde 4,640 kişinin dijital işletmelerde çalıştığı ve şu an 21.508 kişinin dijital becerilerle değil, sigortacılık gibi diğer iş alanlarında çalıştığını tahmin ediyor.

İngiltere hükümetinin dijital ve yaratıcı endüstriler bakanı Margot James, tüm teknoloji sektörünün ekonominin tamamından iki buçuk kat daha hızlı büyüdüğünü söyledi.

Teknoloji Sektörün de Alınan Maaşların Genel Ortalaması

Screenshot 4 2

Tüm İngiltere Genelinde Maaşlar da Artış Oldu

Her türlü dijital beceriye sahip işçiler genellikle Galler’de İngiltere’nin geri kalanından daha az ücret alırken, MyPinpad, personelin ücretini artıran tek kişi değildir.

Cardiff ve Londra’da ofisleri bulunan uzman işe alım firması CPS Group’tan Rhys Lewis, bu yıl yetenekli insanlara yönelik talebin daha da arttığını ve bunun sonucunda da maaşların yükseldiğini söyledi.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler