Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Batman: Arkham Trilogy’nin Nintendo Switch’e Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Batman: Arkham Trilogy‘nin, Nintendo Switch‘e çıkış tarihi belli oldu. Rocksteady, Batman: Arkham Trilogy‘i, Nintendo Direct’te duyurmuştu. Şirket, Batman: Arkham Trilogy‘de bulunan üç oyunu da DLC’leri ile birlikte Nintendo Switch için tekrar çıkartacak. Serinin ilk oyunu olan Batman: Arkham Asylum, 2009 yılında çıkmıştı. Çıktığı dönemde büyük ses getiren oyun, o zamanlarda oyun tarihini değiştiren oyun olmuştu. Ardından ise Batman: Arkham City ise ilk oyundan iki yıl sonra 2011 yılında piyasaya çıkmıştı. Oyun severler ise bu oyunu daha çok sevdi ve seri ikinci oyunu ile birlikte üstüne katarak gitmeye devam etti.

batman arkham 2

Ardından ise Batman: Arkham Origins çıkış yapmıştı. Bu oyun çok fazla ses getirmedi çünkü bu oyunun geliştiricisi ilk 2 oyunun geliştiricisi olan Rocksteady değil Warner Bros Studios olmuştu. Bu oyundan sonra ise seriye sonu getirecek oyun olan Batman: Arkham Knight çıkış yaptı. Bu oyunda her ne kadar beklentileri karşılamasa ilgi gördü ve beğenildi. Şimdi ise serideki üç ana oyun Nintendo Switch‘e geliyor.

Batman: Arkham Trilogy, Nintendo Switch’e  Ne Zaman Çıkacak ?

Şimdi ise şirket, bu oyunların ne zaman çıkış yapacağını söyledi. Batman serisi bu üçleme ile birlikte Nintendo Switch‘e ilk defa çıkış yapacak. Ancak bu oyunlar ilk defa bir Nintendo konsoluna gelmeyecek. Önceden ise Arkham City’nin bir versiyonu Nintendo Wii U’ya geldiğinden dolayı bu ilk adımları olmayacak.

batman arkham 3

Şirket, üçlemenin çıkış tarihini ise bir Tweet ile açıkladı. Bu Tweet’de ise şu sözler yer alıyordu: ” Arkham Trilogy, 13 Ekim’de Nintendo Switch‘e geldiğinde Gotham City’i yepyeni bir şekilde deneyimleyin. Bu açıklama ile birlikte bu üçlemenin de Nintendo Switch‘e 13 Ekim’de çıkış yapacağını öğrenmiş olduk.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler