Salı, Nisan 16, 2024

Battlefield 2042 Açık Beta Ön Yüklemesi Yayında

Paylaş

silkroad gaminggentr

Artık Battlefield 2042 açık betasını PC, PlayStation ve Xbox sistemlerine önceden yükleyebilirsiniz.

Daha önce Origin’de ön yüklemeyle ilgili bir sorun vardı, ancak bu sorun DICE tarafından giderildi.

wallpapersden.com battlefield 2042 4k 1280x720

Görünüşe göre oyuncular ‘Şimdi Dene’yi tıkladıktan sonra açık betayı kütüphanelerinde göremediler. Yine bu düzeltildi, ancak PlayStation veya Xbox sistemlerinde indirmeden önce dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var.

Bazı kullanıcılar PlayStation’da açık betanın kendi bölgelerinde PlayStation Store’da gösterilmediğini bildiriyor. DICE yakında bu durumun çözüleceğini belirtti.

Xbox sistemlerinde, mağazada gösterilen iki açık beta vardır. Bunun nedeni, kullanıcıların hem 4. Nesil’i (Xbox One) hem de 5. Nesil’i (Xbox Series X/S) görmesidir. 4. Nesil yükleme yaklaşık 9 GB, 5. Nesil yükleme ise yaklaşık 17 GB olarak gösterilir. Xbox’ınıza uygun sürümü indirdiğinizden emin olmanız yeterlidir.

EA Desktop App ile ilgili sorun, açık beta sürümünün indirilemediğini göstermesidir. DICE bunu araştırıyor, ancak bu arada, dosyalarınızı kullanıma hazır hale getirmek için Origin veya Steam’den indirebilirsiniz.

Battlefield 2042’nin betası, oyunu ön sipariş edenler için yarın 6 Ekim’de başlıyor. Tüm platformlarda herkes için 8 Ekim Cuma günü başlıyor. Beta 9 Ekim’de sona erecek.

Battlefield 2042, 19 Kasım’da çıkıyor.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler