Cuma, Nisan 26, 2024

Battlefield Mobil Oyunu Geliyor! Açıklama Yapıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty mobil oyun sunar da Battlefield mobil oyun sunmaz mı? Tabii ki öyle bir şey beklemeyin.

Birbirlerini çok yakından takip eden iki rakip ve kategorisinde en başarılı olan iki oyun. Tabii ki EA Games’in oyununun da mobil dünyaya giriş yapması bekleniyordu. Beklenen açıklama da geldi.

Özel bir Battlefield mobil yapımı hazırlanıyor

EA tarafından yapılan duyuru ile beraber özel bir mobil oyunun geliştirildiği söylendi. DICE ve Industrial Toys tarafından geliştirilecek olan yeni mobil oyun, PC sürümlerinden de konsol sürümlerinden de farklı olacak.

EA doğrudan rakiplerinin mobil oyunlarını hedef alacak ve mobile özel bir seri sunacak. Zaten DICE Genel Müdürü Oskar Gabrielson da bu konuda bir açıklama yaptı. Sadece mobile özel bir oyun getiriyoruz dedi ve çok iddialı bir yapım geleceğini işaret etti.

Battlefield mobil

Artık merakla beklemeye başladığımız yeni mobil oyun için çıkış tarihinin 2022 yılı olduğunu da şöyle ufak bir detay olarak hatırlatalım. Hemen oyunu göremeyeceğiz ama gördüğümüz zaman da pişman etmeyecek bir yapımla karşılaşacağız gibi duruyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler