Perşembe, Nisan 25, 2024

Beats Fit Pro Dünya Genelinde Piyasaya Sürüldü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cupertino merkezli teknoloji ve yazılım devi Apple’ın sahibi olduğu ses teknolojileri üreticisi şirket Beats, bu haftanın başlarında Beats Fit Pro modelini Birleşik Krallık, İrlanda, Fransa, İtalya, Almanya, İspanya, Hollanda, Belçika, İsviçre, İsveç, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya, Singapur’da ön siparişi açmasının ardından bugün itibariyle dünya çapında tüm pazarlarda piyasaya çıkarıyor.

Özellikleri AirPods Pro ile birebir aynı ama…

beats fit pro
Beats Fit Pro Dünya Genelinde Piyasaya Sürüldü! 2

Fitness dünyasını ve sporcuları düşünerek tasarlanan Beats Fit Pro, kulağa daha güvenli bir biçimde oturması için esnek kanat uçlarına sahip. Beats Fit Pro, Şeffaflık Modu, Aktif Gürültü Engelleme Modu, Dinamik Kafa İzlemeli Uzamsal Ses, Tek Dokunuşla Eşleştirme ve Apple cihazları arasında Otomatik Geçiş için bir H1 çipe sahip.

Beats Fit Pro, bu özellikleri ile birlikte Apple’ın AirPods Pro kulaklıklarına birebir benziyor ama diğer özellikler ve teknik farklılıklar arasında şarj başına altı saate kadar dinleme süresi, Android cihazlarla uyumluluk, IPX4 dereceli su ve ter direnci sertifikası, USB-C yuvasına sahip şarj kutusu, üç boyut seçeneği ile özelleştirilebilir silikon kulak uçları ve daha fazlası yer alıyor.

Beats Fit Pro Türkiye fiyatı

Apple’ın resmi internet sitesindeki güncel bilgilere göre (yazının yazıldığı tarih) Beats Fit Pro; Beats Siyahı, Beats Beyazı, Ametist Moru, Nane ve Gri renk seçenekleri ile birlikte 3.149,00 Türk Lirası fiyat etiketine sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler