Cuma, Mart 29, 2024

Biomutant Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Experiment 101, açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Biomutant için yeni bir fragman yayınladı.

Oyun, 25 Mayıs 2021 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak. EA Play Pro’ya da dahil olacak.

wallpapersden.com biomutant 1280x720

Sanat ve kreatif direktör Stefan Ljungqvist, aşağıdaki videoda “Biomutant açık dünya kıyamet sonrası bir masaldır” diye açıklıyor. Videonun geri kalanı, Biomutant’taki diğer birçok özellik hakkında ayrıntılara giriyor. Macera boyunca toplayacağınız kıyafet ve zırh için kendi yeteneğinizi yaratmaya adanmış bir bölüm var, etkileşime gireceğiniz altı grup hakkında ayrıntılar, varlığıyla harap olmuş bir dünyada oluşturabileceğiniz bağlılıklar mevcut.

Mutasyonlar, yarattığınız karakter üzerinde de büyük bir etkiye sahip olacak ve özel oyun tarzınıza hitap etmek için bir dizi biyo-mutasyona yatırım yapabileceksiniz.

Ljungqvist, “Örneğin, önünüzde birden fazla kullanımı olan bir mantar üretebilirsiniz” dedi. “Oyuncu olarak sizin için yaratıcı özgürlük açısından, bunu Yıldız Savaşları’ndaki İmparator gibi parmaklarınızdan zıplama ve elektrik atışlarıyla birleştirebilirsiniz.” diye ekledi.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler