Perşembe, Mart 28, 2024

BLU G91 Max Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli şirketlerden BLU, giriş ve orta seviyesi akıllı telefonlar üreticilerinden bir tanesi ve şirket bugün Helio G95 yonga setinden gücünü alan BLU G91 Max akıllı telefonunu resmi olarak tanıttı. 2.0GHz Octa-Core hızındaki MediaTek Helio G95 yonga setinden güç alan akıllı telefon grafik birimi tarafında ARM Mali-G76 kullanıyor.

blu g91 max
BLU G91 Max Tanıtıldı! 6

8GB RAM ve 128GB depolama alanı ile birlikte piyasaya çıkan akıllı telefon bunlara ek olarak microSD kart desteğine de sahip ve tabi ki giriş seviyesi akıllı telefonların vazgeçilmezi 3,5 mm’lik kulaklık jakı girişi de bulunuyor. İşletim sistemi tarafında ise Android 11 kullanılıyor.

6.8 inçlik ekrana sahip olan G91 Max modeli şirketin en büyük telefon ünvanına da sahip ve G serisi dışındaki telefonların aksine 1080p+ çözünürlüğe sahip. Ekran yenileme hızında herhangi bir yüksek rakam yok, akıllı telefon 60Hz standart yenileme hızına sahip.

Akıllı telefonun arka tarafındaki kamera kümesinde 108MP (1/1,52 inç lens, 0,7 µm piksel) çözünürlüğünde ana kamera, 5MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 2MP çözünürlüğünde iki adet yardımcı kameralar yer alıyor (biri makro bir diğeri ise derinlik algılayıcı). Ana kamera 4K 30FPS video kaydı yapabiliyor, ön tarafta ise 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası yer alıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler