Salı, Nisan 23, 2024

Bu Yıl Tanıtılacak Xiaomi Modelleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son birkaç senedir çıkış yakalayan Xiaomi, bu yılın en iddialı akıllı telefon markalarından da biri konumunda. Markanın bu yıl hangi akıllı telefonları tanıtacağı ise şimdiden ortaya çıktı.

Xiaomi çalışanının şifrelenmiş e-postasından aldığı iddia edilen bilgilere göre bu sene 8 yeni akıllı telefon göreceğiz. Ana markanın dışında Redmi ve Poco alt markalarının da akıllı telefonlarını görmek mümkün olacak.

Xiaomi, Mi 10 serisini genişletmekte kararlı

Elde edilen bilgilere göre ilk olarak Mi 10 serisi için bir güncelleme yapılacak. Seriye eklenecek olan ilk akıllı telefon modelleri şöyle:

  • Mi 10T, 10T Pro, 10S, 10s Plus 5G, 10 Lite: Bu modeller Redmi ve Poco serilerinde farklı şekilde isimlendirilerek gelecek. Serinin içerisinde S modelinin ekran boyutu konusunda daha büyük bir model olacağı, Plus 5G modelinin 5G destekli bir model olacağı ve Pro serisinin de Mi 9T Pro modelinin devam serisi olacağı söyleniyor. Yine Lite modelinin de serinin uygun fiyatlı modeli olarak beklendiğini ekleyelim.

Xiaomi

  • Mi Zero: Bu model için çok detaylı bir bilgi yok. Katlanabilir bir akıllı telefon konsepti olarak gelebileceği iddiası var.
  • Mi MIX 4 ve Mi MIx 4s
  • Mi 7 (2020): Daha önce es geçilen ve direkt olarak Mi 8 modeline geçiş yapılan akıllı telefonların ara modeli olarak karşımıza çıkacak. Nasıl özellikler sunulacağını ise net olarak

Markanın tüm bu modelleri için yılın üçün çeyreği hedef gösteriliyor. Hangi modellerin tanıtılıp tanıtılmayacağını zaman gösterecek. Şu an için paylaşılan bilgiler zaten beklenen telefonların geleceğini göstermekte.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler