Cuma, Temmuz 26, 2024

Call of Duty Modern Warfare III Türkiye Fiyatı Açıklandı! Can Sıkıcı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty Modern Warfare III için beklenen tanıtım kısa süre önce gerçekleştirildi. Oyun içinden görüntülerin de yer aldığı yeni bir video yayınlandı. Oyunun tanıtılması bir yana, asıl öne çıkan ise yapımın fiyatı oldu. Türkiye fiyatına bakacak olursak oyun sektöründe yeni bir dönem başlamış durumda. Zira oyunun Türkiye fiyatı bir hayli yüksek.

Call of Duty Modern Warfare III Türkiye Fiyatı ve Paket Seçenekleri

Oyunun hem PC için hem de konsollar için ön siparişe açıldığını görüyoruz. Fiyatlar platformlara göre çok değişmiyor.

Oyunun standart sürümü için ödenmesi gereken fiyat 1999 TL. Yani artık oyun fiyatlarında 2000 TL sınırına da gelindi diyebiliriz.

Call of Duty Modern Warfare III

Bu fiyatla standart paket ne kadar tercih edilecek bilemiyoruz ama bir üst paket daha var. Üst pakette fiyat 2799 TL olarak karşımıza çıkıyor. Çeşitli kozmetik eklentilere ve ek ögelere sahip olan Call of Duty Modern Warfare III kasa sürümünün fiyatı ise 2799 TL olarak açıklandı.

Hikayeyi devam ettirecek ve seriye yeni bir soluk getirecek olacak oyuna ulaşmak çok da kolay olmayacak gibi duruyor. Biz yapımın Steam sayfasını şuraya ekleyelim ve oyunun 10 Kasım tarihinde çıkış yapacağını tekrar hatırlatalım. Ön siparişleri de oluşturmak mümkün.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler