Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Call of Duty Serisi için Xbox Game Pass Açıklaması Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft’un Activision-Blizzard satın alma süreci adeta bir karmaşaya döndü. Tekelcilik suçlamasıyla karşı karşıya kalan Microsoft, bu nedenle satın almayı bir türlü tamamlayamadı. Artık sona varan satın alım için işleyiş istediği gibi ilerlemeye başlayınca, Microsoft merak edilen sorular için de açıklamaları yapmaya başladı. En son Call of Duty serisi için Xbox Game Pass konusunda nasıl bir adım atılacağına ilişkin açıklamalar geldi.

Call of Duty Oyunları Xbox Game Pass Kütüphanesine Ekleniyor mu?

Konuya ilişkin Activision Blizzard’ın resmi Twitter hesabından bir açıklama yayınlandı. Yayınlanan açıklamaya göre satın alma sürecinde yaşanan pürüzlerin ortadan kaldırılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Bu süreçte net olarak tamamlanana kadar bahsi geçen oyunları doğrudan Xbox Game Pass servisinde görmemiz mümkün olmayacak. En çok sorunun geldiği COD MWII ve Diablo IV oyunları için de bu durum geçerli olacak.

Xbox Game Pass

Paylaşımda iki oyun için de şu an için Xbox Game Pass için yayın yapma gibi bir ihtimalin olmadığı belirtilmiş. Buna karşın Call of Duty serisi de dahil olmak üzere tüm Activision oyunları için gelecek yıl işaret ediliyor. Satın almanın gerçekleşmesinin ardından tahmini olarak 2024 yılı itibariyle oyunları Game Pass servisine eklenmeye başlayacağı belirtilmiş.

Tabii ki burada kesin açıklamaları görmek için önce sürecin tamamlanmasını beklemek gerekecek. Süreç tamamlandıktan sonra daha net bir yol haritası ortaya çıkarılacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler