Perşembe, Nisan 25, 2024

Cameo, Çalışanların 4/1’ni İşten Çıkardı

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Information’a göre, bir ünlüye özel bir mesaj kaydetmesi veya bir video görüşmesine atlamanız için ödeme yapmanıza izin veren şirket Cameo, 87 kişiyi veya personelinin yaklaşık dörtte birini işten çıkardığını duyurdu. Rapora göre, çalışanlar haberi Çarşamba günü yapılan kapsamlı bir toplantıda aldılar.

Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Steven Galanis, Cameo‘nun pandemi sırasında kitlesel olarak büyümesinin ardından işten çıkarmaların “yol düzeltmesi” olduğunu söyledi. Galanis’in Variety’ye yaptığı açıklamaya göre, şirket karantina sırasında “100’den biraz fazla çalışandan yaklaşık 400’e” çıktı. O zamandan beri, “piyasa koşulları hızla değişti” diyor. 2021’in başlarında Variety , şirketin gelirinin 2020’de 2019’dakinden 4,5 kat daha yüksek olduğunu bildirdi. Galanis, çıkışa başarının kısmen, diğer projeler askıya alındıktan sonra çok sayıda aktörün platforma dönmesinden kaynaklandığını söyledi. Ve Bu durumun da tahmin edildiğini söyledi.

Şirketin işgücünü önemli miktarda küçülttüğü göz önüne alındığında, bu tahminin tamamen gerçekleşmediği anlaşılıyor. Sizlere Steven Galanis’in atmış olduğu tweeti bırakıyorum.

Steven Galanis Tweet

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler