Cuma, Mart 29, 2024

Çift Kameralı iPhone 7 Plus İle Çekilmiş Görüntüler Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 7 Plus yurtdışında satışa çıktıktan sonra çift kamerasının bulunduğunu öğrenince herkes bir iç çekmişti. Normalde kamera tarafında çok fazla değişiklik beklemezken, iPhone 7 Plus böyle bir sürpriz yaparak kullanıcıları şaşırttı.

Şimdi de Amerika’da bir Amerikan Futbolu karşılaşmasında iPhone 7 Plus ile çekilmiş görüntüler yayınlandı. Açıkçası fotoğrafların üzerinde oynama yapılmadan direkt atıldıysa, gerçekten başarılı görüntüler elde edilmiş diyebilirim.

Çift Kameralı iPhone 7 Plus Neler Sunuyor ?

Birazdan aşağıdaki fotoğraflarda iPhone 7 Plus ile çekilmiş fotoğrafları görüntüleyeceksiniz. Ancak ondan önce yeni amiralin kamera özelliklerinden biraz bahsetmek istedim. Şuanda 12 megapiksel değerinde çift kameralı f / 1.8, 28mm ve f / 2.8, 56 mm diyaframa sahip ve 2x optik zoom yapabilen cihazda ayrıca çift tonlu flaş ve otofokus yer alıyor.

iPhone 7 Plus‘ın ön kamerasında ise 7 megapiksellik f/2.2 diyaframa sahip lens bulunuyor. Bu kamera ayrıca yüz tanıma, HDR ve panoramik çekim özelliklerine sahip. Dilerseniz lafı daha fazla dolandırmadan yayınlanan iPhone 7 Plus görüntüleri ile sizleri baş başa bırakalım.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler