Cuma, Nisan 19, 2024

Crimson Desert Ertelenenler Listesine Eklendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pearl Abyss, açık dünya aksiyon macera oyunu Crimson Desert‘ın ertelendiğini duyurdu.

Oyun, daha önce planlanan 2021 çıkış yılından ileri bir tarihe erteledi. Ne yazık ki net bir tarih verilmedi.

1627601163 Crimson Desert from the makers of Black Desert is delayed 1280x720 1

Resmi Crimson Desert Twitter, oyunun arkasındaki ekipten, oyuna yeni fikirler eklemek için daha fazla zamana ihtiyaç olduğunu belirten bir mesaj yayınladı. Pearl Abyss, bu gecikmenin daha derin ve daha zenginleştirici bir oyun yaratmalarına izin vereceğini söylüyor.

Gecikme duyurusunda “Şu anda yeni maceralar ve heyecan verici deneyimlerle hızla gelişen Crimson Desert‘ı geliştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” deniyor. “Ancak daha derin, daha zenginleştirici bir oyun için yeni fikirler eklemek için daha fazla zaman ayırmamız gerektiğine karar verdik.”

Mesaj, ekibin “mümkün olan en iyi deneyimi” yaratmasına izin vermek. Aynı zamanda ekibin bunu yaparken sağlıklı ve güvenli olmasını sağlamak için Crimson Desert’ı ertelemeye karar verdiğini açıklamakla devam ediyor. Duyuruyu tam olarak yukarıdaki Crimson Desert tweet’inde okuyabilirsiniz.

Geliştirme aşamasında bağımsız bir proje haline geldi. Şu anda oyuncuların oyunun düşmanca ortamında hayatta kalmaya çalışırken paralı askerlerin kontrolünü ele geçireceği kurgusal Pywel kıtasında geçiyor. Crimson Desert, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu içeriğe sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler