Çarşamba, Nisan 24, 2024

Darbeye Sosyal Medya’dan Destek Veren Kişi Tutuklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

15 Temmuz gecesi başlayan darbe girişiminden hemen sonra sosyal medya üzerinden darbeye destek veren kişiler tespit edilmeye başlandı. Ayrıca Cumhurbaşkanı’na hakaret edildiği gerekçesi ile de deliller toplanarak kişilerin adreslerine baskınlar yapıldı. Sosyal Medya üzerinden hakaret ederek destek çıkan M.K tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Sosyal Medya Üzerinden Destekçiler Tespit Ediliyor

Hatırlayacak olursanız dün sizlerle burada paylaştığımız yazımızda çevrenizde bu şekilde darbeye destek çıkanlar varsa Emniyet Genel Müdürlüğü’ne isim bile vermeden bildirebileceğinizi söylemiştik. Sosyal medya üzerinden darbe girişimine destek veren ve sürekli yorum yazan kişiler tek tek tespit edilerek polisler tarafından göz altına alınıyor.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyon ile, bazı kişilerin sosyal medya üzerinden destek verdiği darbe girişimi ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na alelen hakaret suçlarından hakim karşısına çıkartılıyor. Yapılan soruşturmada sosyal medya hesapları incelenen M.K isimli şahıs, darbeye destek verdiği mesajlar yüzünden tespit edilmişti.

darbe-giricimcisi
Mahkeme Tarafından Cezaevine Gönderildi

Polis ekipleri tarafından göz altına alınan M.K isimli şahıs, ifadesi alındıktan sonra, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme ile hakim karşısına çıkan M.K tutuklanarak Karaman Cezaevi‘ne gönderildiği öğrenildi. Eğer sizin de çevrenizde bu şekilde darbe girişimini destekleyen kişiler varsa, yukarıda belirtmiş olduğumuz linke tıklayarak darbeyi destekleyen kişi ve kişileri ihbar edebilirsiniz.

darbe-destekcileri-sikayet

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler