Cuma, Nisan 26, 2024

Dart Dilini Bilmeden, Sürükle-Bırak ile Flutter Uygulama Geliştirin: FlutterFlow!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzde mobil uygulama geliştirme çok rağbet görüyor ve oldukça da yüksek paralar kazandırıyor. Her ne kadar mobil uygulama geliştirme keyifli, yüksek getirili ve bulunduğunuz yerden çalışarak yapabileceğiniz bir iş gibi gözüküyor olsada işin özünde programlama dili öğrenmek yatıyor.

Mobil uygulama geliştirmenin binbir çeşit yolu var ve bunlardan bir tanesi ise Google tarafından geliştirilen Flutter framework’ünü öğrenmek. Flutter, Dart programlama dili kullanılarak yazılan ve hem iOS hem Android hem Web hem macOS hem de Linux platformları için aplikasyon geliştirebileceğiniz bir teknoloji.

Hiç kod yazmadan (No-Code) Flutter uygulamaları geliştirin!

flutter flow pch
Dart Dilini Bilmeden, Sürükle-Bırak ile Flutter Uygulama Geliştirin: FlutterFlow! 2

FlutterFlow ise sizlere herhangi bir programalama dili bilmeden sadece sürükle bırak mantığı ile uygulamalar geliştirmenizi sağlıyor. Yapmanız gereken tek şey kayıt olduktan hemen sonra projenizi oluşturup tasarlamaya başlamak fakat uygulamanızı APK olarak almak ya da App Store’a yayınlamak için Premium hesaba geçiş yapmanız gerekiyor.

Böyle platformlar sayesinde birçoğumuzun aklına “Aha ne güzel artık programlama öğrenmeden dilediğimi yapabileceğim” düşüncesi geliyor olabilir hatta uygulama reklamları sayesinde dehşet para kazanma hayallerine kapılıyor da olabilirsiniz ama yayınlamak için sizden ücret isteniyor olması belki de öğrenmekten kaçışınızın bedelidir? Belki de oturup programlama dili öğrenerek her şeyini sizin yapmanız daha keyifli daha eğlenceli ve daha güzel olacaktır, kim bilir?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler