Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Diablo 4 Haziran Ayının En Çok Satan Oyunu Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Blizzard’ın büyük markalarından biri olan Diablo serisinin son oyunu Diablo 4, Haziran ayının en çok satan oyunu oldu. Blizzard’ın önemli serilerinden olan Diablo serisinin son çıkan oyunu olan Diablo 4, 5 Haziran 2023’te piyasaya çıkmıştı. Oyun, çıkış yaptığında oyun dünyasında çokça ses getirdi. Öyle ki oyunun çıkmasından 2 ay geçmiş olmasına rağmen oyun halen ilk çıktığı günkü gibi aktif oyuncu sayılarına sahip.

diablo 3

Bu sevgiyi oyunun Metacritic skoru belli ediyor oyun şu anda Metacritic üzerinde 86 puan almış durumda. Oyunun bu büyük popülaritesine karşılık oyun da büyük satış adetlerine ulaştı.

Diablo 4, Haziran Ayında En Çok Satan Oyun Oldu

Diablo 4, Haziran ayında en çok satan oyun oldu. Haziran ayında gerçekten büyük oyunlar çıkış yapmış olsa da en çok satan Diablo 4 oldu. Diablo 4‘ten sonra ise sıra Final Fantasy 16,Street Fighter 4 ve Legend Of Zelda Tears: Of The Kingdom şeklinde devam ediyor.

diablo 2

Blizzard, Diablo 4 ile kendi rekorunu da kırmıştı, oyun şirket için çıktığı zamandan sonra en hızlı satan oyun olmuştu. Oyunun çıktığı zaman oluşan bu kadar büyük ilgi oyunun satışlarına da yansımış gibi gözüküyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler