Cuma, Mart 29, 2024

Dikkat Çekici Özelliklere Sahip Huawei Nova 5Z Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei’in yılın 2. çeyreğinde kullanıcılara sunduğu Nova serisi yeni bir üyeye daha sahip oldu. Huawei uygun fiyatıyla dikkat çekecek dört kameralı Huawei Nova 5Z‘yi tanıttı. 

pchocasi.nova 5z

Son zamanlarda cep telefonu pazarına ürün sunmayı hızlandıran Huawei, pazar payını arttırmayı planlıyor. Bu doğrultuda ortaya çıkan ürünün özelliklerine yakından bir göz atalım. Gücünü Kirin 810 işlemcisinden alan Nova 5Z, 6 GB Ram ve 64-128 GB Dahili hafıza seçenekleri ile satışa sunulacak. Barındırdığı temel özellikleri ile dikkat çeken Huawei Nova 5Z, orta segmente yeni bir hava katabilir.

Cihazın ekranına bakacak olursak 6,26 inçlik IPS LCD bir ekran bizleri karşılıyor. Bu ekranda Samsung Galaxy S10 ailesinden alışkın olduğumuz delik içerisinde kamera yer alıyor. Bu ön kamera 32 megapiksel çözünürlüğünde ve F2.0 diyafram açıklığına sahip.

Dörtlü Kamera Dizilimi!

Huawei Nova 5Z’nin en dikkat çekici kısmı ise cihazın arka tarafında dörtlü bir kameraya sahip olması oluyor. Bu kameralar sırasıyla 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açı kamerası, 2 megapiksel derinlik algılayıcısı ve 2 megapiksel makro kamerası olarak karşımıza çıkıyor. Arka kısımda kameralar dışında bir parmak izi okuyucusu da yer alıyor.

Son olarak da cihazın pil kapasitesine bakacak olursak 4000 mAh pil kapasitesi bizleri karşılıyor. Bu pil 20W hızlı şarj destekliyor. Duyuru da ürünün fiyatı da paylaşıldı. Huawei Nova 5Z’nin giriş fiyatı 225 dolar olarak belirlendi. Google servislerinden yoksun pazarda olması beklenen cihazın 1 Kasım‘da satışa çıkması bekleniyor. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler