Cumartesi, Nisan 27, 2024

Disney+’dan The Mandalorian belgeseli geliyor.

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmak zordur. Fakat bunu başaran ve çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan, Disney+ yapımı Star Wars son üç filmiyle yoğun eleştiri altında kalmıştı. Bu eleştiriler sebebi ile Disney+, yeni bir Star Wars dizisi olan The Mandalorian‘ı yapmaya karar vermişti.

baby yoda.

The Mandalorian belgeseli geliyor

Oldukça popüler olan The Mandalorian dizisini belki de birçoğumuz Bebek Yoda karakteriyle tanıyoruz. İlk sezonu yayınlanan dizinin, ikinci sezonu merakla bekleniyordu. Disney+ ise, Disney Gallery: The Mandalorian adında yeni bir belgesel yapmaya karar verdi.

Bu belgesel, The Mandalorian dizisinin nasıl yapıldığını, bazı kamera arkası görüntüleri ve yayınlanmayan sahneleri içerecek. Karakter tasarımlarının nasıl yapıldığını ve nasıl teknikler uygulandığını göstermesi beklenen bu belgeselde, Bebek Yoda hakkında da bol bol bilgi olacak. Belki Bebek Yoda’nın nasıl yapıldığını da görürüz.

themanalorian

Serinin ilk bölümü 4 Mayıs’ta gelecek. Bu günün seçilmesinin sebebi Dünya Star Wars Günü olması. 4 Mayıs günü gelecek farklı bir yapım ise The Clone Wars animasyon serisi olacak. Disney+ bu yapımla beraber  The Clone Wars hikayesini de sonlandırmayı planlıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler