Cumartesi, Temmuz 27, 2024

EA Sports FC Tactical Duyuruldu! Futbola Bakış Değişiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Sports yeni ismiyle yeni oyununu yayınladı. FC24 adıyla gelen yapım, ilk satış verilerine bakacak olursak bir hayli başarılı oldu. Oyuncu yorumları henüz tam anlamıyla olumlu değil ama yapımın anlık oyuncu sayıları bir hayli yüksek. Görünen o ki yapıma olan ilgi artmaya devam edecek. Zira EA Sports sürpriz yapmaya devam ediyor. Bu kez EA Sports FC Tactical yapımı duyuruldu.

Futbol oyunlarına farklı bir yaklaşım sunacak olan oyun 2024 yılında karşımıza çıkacak. Şimdiden ilgi odağı olan yapım için detaylara bir bakalım.

EA Sports FC Tactical Nasıl Bir Oyun Olacak?

Başta söylediğimiz gibi oyun yeni bir anlayışla gelecek. Dinamik bir futbol oyunu beklemeyin. Bu kez işe taktiksel açıdan bir yaklaşım sunulduğunu göreceğiz. Sıra tabanlı bir futbol strateji oyunu ile karşı karşıya olacağız.

Sadece mobil cihazlar için yayınlanacağını göreceğimiz yapımda takımınızı atak, defans ve taktik beceriler üzerinden hazırlayacaksınız. Sıra tabanlı olarak fırsatları simüle ederek size sunacak olan EA Sports FC Tactical, böylece gerçekçi bir futbol oyununu stratejik açıdan simüle ediyormuş hissini elde etmenizi sağlayacak.

EA Sports FC Tactical 3 EA Sports FC Tactical

Futbolcuları kontrol ettiğiniz dinamik bir oyun yapısı beklemeyin. Bu interaktif sıra tabanlı simülasyon oyunu için daha fazla detayın ise yakın zamanda açıklanması bekleniyor. Şimdilik bildiğimiz oyunda 5000 farklı futbolcunun ve 10’dan fazla büyük futbol liginin bulunacağı. Daha fazla detay geldiği zaman yine haberlerimizde yer vereceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler