Cuma, Nisan 26, 2024

Efsane Cs 1.6 geri döndü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çocukluğumuzun oyunu bir neslin okul yerine İnternet cafelerde zaman geçirmesine sebep olan CS 1.6 geri döndü evet yanlış duymadınız CS 1.6 geri döndü ufak bir mod ile yüklenen Cs Go grafik motoru ile HD CS 1.6 grafiklerinin birleştiği güzel bir mod olmuş her ne kadar göz yaşlarımıza hakim olamasakta.

Oynamaktan kendimizi alı koyamadık Cs 1.6 daki seslerin modellemelerin HD hale getirilip çok uzun emek ve uğraşılıp yapılan bu modu indirmek için bağlantıdaki linke tıklayıp indirmeniz ardından adımları takip ederek kurmanız yeterli. Henüz Official serverlar da kullanılması yasak olsa da umarız kısa zaman içerisinde gelir ve bu hasret artık biter. Peşin peşin söylüyorum sis atmak yok 😀

adım 1 1

adım 2
inen dosyayı rar dan çıkarınız

adım 3
ardından çıkan dosyaları Steam kısayoluna sağ tık yapıp özellikler dedikten sonra

adım 4
Açılan klasörün içinden steamapps klasörünü bulup sourcemods klasörünü açınız Rardan çıkardığınız dosyaları bu klasörün içine taşıyınız ardından Steam‘ı kapatıp açın ve Hayırlı olsun artık Counter strike Classic Offansive oyununa sahipsiniz tekrar söylemekte fayda var steam ın resmi sunucularında oynamak yasak şuanlık dikkatli olun botlarla oynayıp arkadaşlarınızla kendi kurduğunuz lobide oynayabilirsiniz iyi oyunlar.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler