Çarşamba, Nisan 24, 2024

Epic Games, Haftanın Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun oynamayı seven herkesin bildiği bir şey var. Epic Games, düzenli olarak ücretsiz oyunlar veriyor. Ama düşük bütçeli yapımlar ama yüksek bütçeli ünlü yapımlar fark etmez. Sonuçta bu platformda neredeyse her hafta ücretsiz olarak sunulan bir oyun görüyoruz.

Bu haftada aynı şey geçerli oldu. Firma yine ücretsiz olarak 2 oyun vereceğini açıkladı. Oyunların isimleri ve ne zamana kadar ücretsiz olacakları da belli oldu. Merak ettiğinizi biliyorum ve hemen oyunlara geçiyorum.

Epic Games’in ücretsiz ilk oyun Metro Last Light Redux

Dünya yaşamının toz duman olduğu bir gelecekte geçen Metro serisinin en popüler oyunlarından biri olan Last Light Redux, 2034 yılının Moskova’sında geçiyor. Aksiyon türünde yapımda amacınız hayatta kalmak ama bu hiç kolay değil. Çünkü düşmanlarınız insanlardan çok daha güçlü olan yaratıklar. Peki bu yapım ne zamana kadar ücretsiz olacak? Oyunu şu an ücretsiz alabiliyorsunuz. 11 Şubat 2021 tarihine kadar da ücretsiz alabileceksiniz.

Epic Games

Ücretsiz olan ikinci oyun For The King

Çevrimiçi de oynayabileceğiniz For The King, animasyona çalan grafikleri ile maceraya doyacağınız bir yapım. IronOak Games’in sunduğu sıra temelli yapımda çeşitli görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Yine bu oyun da 11 Şubat 2021 tarihine kadar tamamen ücretsiz olarak sunuldu.

Epic Games

Epic Games tarafından bu hafta verilen oyunlar bunlar. Bir sonraki hafta için yine merakla bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler