Perşembe, Mart 28, 2024

Epic Games Store’da bu haftanın ücretsiz oyunları

Paylaş

silkroad gaminggentr

epicgames2Epic Games Store söz konusu olduğunda, ilk olarak bedava oyunlar aklımıza gelir. Müşterilerini Steam‘den kendisine geçmeye teşvik etmek için Epic Games, 2020’nin her haftasında ücretsiz oyunlar veriyor. 2019’da işe yaramıştı. Şimdi niye yaramasın ki?

Mevcut ücretsiz oyunlara zaten sahip olsanız bile, giriş yapabilir ve kitaplığınıza ekleyebilirsiniz. Şu anda neyin ücretsiz olduğunu ve gelecekte neler olacağını görmek için PC Hocası‘nı takip etmeye devam edin.

Epic Games Store’daki şu anda ücretsiz olan iki oyun

İki klasik masa oyunu bu hafta ücretsiz olarak sunuldu. Her iki oyun da yayıncı Asmodee Digital‘dan.

Ticket to Ride

Arkadaşlarınla ve ailenle klasik kutu oyunu Ticket to Ride‘ı yeniden keşfet. Bu demir yolu macerasında en hızlı şekilde şehirlerini birbirine bağlayıp hedeflere ulaşan oyuncu olman gerekiyor. Oyuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Carcassonne

46869 full

Carcassonne, oyuncuların üzerinde Güney Fransız manzarasının bir parçası olan bir karo çektiği ve yerleştirdiği ödüllü oyuna dayanan modern bir klasik karo yerleştirme oyunudur. Karolar bir şehir, bir yol, bir manastır, çimenlik alan ve bunların bir karışımı olabilir.

Bu şekilde şehirler şehirlere, yollar yollara, vs. bağlanır. Oyuncular karoyu yerleştirdikten sonra Vatandaşlar denilen takipçilerinden birini üzerindeki alanlardan birine yerleştirebilir. Şehirde şövalye, yolda hırsız, manastırda keşiş veya yeşil alanlarda çiftçi olarak yerleştirebilirsiniz. O alan tamamlandığında o vatandaş sahibine puan kazandırır. Her yeni oyun, durmadan değişen dizilimi ile yepyeni bir deneyim.

Oyuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Epic Games Store ücretsiz oyunlarda sırada ne var?

Epic Games Store, 2020 yılının tamamı için her hafta oyun dağıtacak. Sunulan bir sonraki oyunlar için haftalık olarak tekrar kontrol etmeniz gerekiyor.

13-20 Şubat 2020:

Kingdom Come: Deliverence

Aztez

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler