Cuma, Mart 29, 2024

Epic Games Store’da gelecek hafta ücretsiz olacak oyunlar açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birçok takipçimizin bildiği üzere Epic Games Store, her hafta belirlenen oyunları ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Ücretsiz olacak yeni oyunlar ise Epic Games tarafından açıklandı. Paylaşılan bilgilere göre gelecek hafta Conan Exiles ve Hue oyunları ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.

Conan Exiles nedir ?

Survival bir oyun olarak karşımıza çıkan bu oyunda yaşadığı yerden sürgün edilen karakterimiz ile macera başlıyor. Güçlülerin hayatta kaldığı ve güçsüz olanların ezildiği ıssız çöl topraklarında hayatta kalmaya çalışacağımız bu oyunun çok oyunculu seçeneği olduğunu da hatırlatalım.

Conan Exiles 1

Hayatta kalmaya çalışırken büyük zorlukların sizleri beklediğini hatırlatmak istiyorum. Oyun içerisinde bir taraftan açlık ve susuzluk ile mücadele ederken, diğer taraftan ise düşmanlarınız ile mücadele etmemiz gerekecek.

Hue nedir ?

Renkler ile hikayeyi ilerleterek bölümleri geçeceğiniz Hue isimli puzzle oyunun sizlere çok farklı bir deneyim yaşatacağını söyleyelim. Sizlere şimdiden renkleri keşfetme ve bölümleri geçme konusunda başarılar dilerim.

Hue.

Hue

2 Temmuz tarihinde ücretsiz olacak bu oyunlar, 9 Temmuz tarihine kadar oyunculara ücretsiz olarak sunulacak. Epic Games Store‘un yaptığı bu kampanyalar hakkında neler düşünüyorsunuz ? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Bir sonraki bedava oyunun AC 4 Black Flag olacağını düşünüyorum çünkü epic games önce bedava veriyor sonra mağazasına ekliyor şuan birçok AC oyunu olmasına rağmen AC 4 yok mağazalarında

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler