Perşembe, Mart 28, 2024

Studio F.A. Porsche ile Geliştirilen Thermaltake Argent E700 Oyuncu Koltuğu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Premium ürün sınıflarını biraz daha geliştirmeye devam eden Thermaltake, yeni kategorilerde çok iddialı ürünler sunmaya başladı. Yakın zamanda duyurulan Argent E700 oyuncu koltuğu da bunlardan birisi oldu. Studio F.A. Porsche iş birliği ile hazırlanan yeni oyuncu koltuğu bu zamana kadar sunulan oyuncu koltuklarına göre çok daha profesyonel bir ürün olarak dikkat çekiyor.

Zaten Studio F.A Porsche imzasının olması bile yeterli bir kriter. Peki, yeni oyuncu koltuklarında nasıl özellikler var? Tasarım yapısı nasıl?

Kaçırmayın: Tower 100 Mini için Yeni Renk Metalik Altın

Thermaltake Argent E700 Özellikleri ve Tasarım Ayrıntıları

Yeni oyuncu koltuğunun, aynı zamanda ofis kullanımına da gayet uyumlu bir tasarımı olduğunu söylemek lazım. Zaten bunun için marka birçok renk seçeneği sunmuş. Ayrıca tasarımda F.A. Porsche etkisini de net olarak görüyorsunuz.

Spor otomobillerinde kullanılan Premium tasarım yapısı seriye yansıtılmış. Tasarımda sadece görüntünün güzel olması üzerinde durulmamış. Aynı zamanda ergonomik bir yapıda benimsenmiş durumda. Gerçek deri oyuncu koltuğu, rahat bir oturma pozisyonu için vücudu tam olarak saracak bir yapıda hazırlanmış.

Argent E700

Kavisli sırt tasarımı, birinci sınıf bir oturma deneyimi sunan alt oturak ve ayarlanabilir kolları ile başlık kısmı tasarımı destekleyici noktalar arasında.

Tasarım noktasında söyleyeceklerimiz bunlarla da sınırlı değil. Koltuğun tam orta kısmına yerleştirilmiş olan alüminyum dev Thermaltake logosu ve yan kısımlarda yer alan, koltuk için yatırma açılarını ayarlamak için kullanılan tutamaçları da unutmamak gerekiyor. Thermaltake Argent E700 için diğer detayları da kısa kısa vereceğim.

Son Derece Kaliteli Gerçek Deri Malzeme: Thermaltake Argent E700 koltuk modellerinde 1-1,1 mm kalınlığında tamamen gerçek deri kullanılmış ve malzeme kalitesi üst düzey tutulmuş. Hem neme karşı dayanıklı olan deri, hem de kolay temizlenebiliyor. Ayrıca yine hava alan delikli tasarımında uzun kullanımlarda sorunsuz bir deneyim yaşattığını söylemek lazım.

Argent E700

Ayarlamalar için Tutamaklar: Yan kısımda yer alan ve kasaya entegre olan yan tutamaklar, koltuk arkalığının 126 derece kadar ayarlanmasını ve koltuk yüksekliğinin de 41 ile 53 cm arasında düzenlenmesini sağlıyor.

Argent E700

Çok Yönlü Kol Destekleri: Ergonomik bir koltuk yapısı için yan kısımda kullanılan kol destekleri de özel olarak tasarlanmış. 4 yönlü hareketi destekleyen kol destekleri, bilek basıncının azaltılmasını ve kas gerginliğinin de düşük seviyede tutulmasını sağlıyor.

Ayarlanabilir Kafalık Bölümü: Kafalığı 5 cm kadar kaldırmanız mümkün.

Argent E700

Farklı yatış Açıları: Thermaltake Argent E700, farklı açıları desteklemekte. Koltuk 4 farklı açıda kitlenerek kullanılabiliyor. Bu açılar 107, 113, 119, 126 derece.

Argent E700

Kalıplı Yoğun Köpük: Gerçek derinin hemen altında rahatlık odaklı olarak özel bir köpük malzeme kullanılıyor. Bu köpük malzeme, birinci sınıf ve vücut ağırlığının dengeli dağıtılmasını sağlıyor.

Argent E700

4.sınıf Gazlı Amortisör: Yükseklik ayarlamalarında herhangi bir sorun yaratmayacak maksimum dayanıklılıkta 4.sınıf gazlı amortisör kullanılmış.

Tüm bu özellikleri ve 6 farklı renk seçeneğiyle beraber Thermaltake Argent E700 oyuncu koltuğu sergilenmeye başladı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler