Cuma, Nisan 26, 2024

Thermaltake Tower 100 Mini için Yeni Renk Metalik Altın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Detaylı incelemesine de yer verdiğimiz Thermaltake Tower 100 Mini kasa modeli, bir hayli sevildi. Satıldığı ülkelerde yoğun ilgi gören kasa için markanın da peşi sıra hamleleri geliyor. En son “Senin MOD’un Senin YOL’un” anlayışı kapsamında kasaya yeni renkler eklenmişti.

İncelemesini yaptığımız zaman, serinin bir siyah bir de beyaz renk seçeneği vardı. Biz de beyaz renk seçeneğini ele almıştık. Sonrasında Turkuaz ve Yarış Yeşili renk seçenekleri de geldi. Şimdi de bir kasada çok fazla göremeyeceğimiz renk seçeneklerinden biri olan metalik altın renginin dahil edildiği açıklandı.

Thermaltake Tower 100 Mini Metalik Altın Nasıl Gözüküyor?

Zaten kasanın tasarımı bir hayli ilginç. Sadece bir kasa değil de sanki bir dekorasyon ürünü gibi duruyor. Alın masanıza koyun ve şık bir görüntü elde edin tarzında.

Yeni gelen renk seçeneği metalik altın ise kasanın daha da dikkat çekici olmasını sağlamış. Bir sistem topluyorum ve ihtişamlı, dikkat çekici gözükmesini istiyorum diyenler için oldukça başarılı bir renk seçimi olduğunu söyleyebiliriz.

Thermaltake Tower 100 Mini

Zaten rengin nasıl gözüktüğünü anlamanız adına her açıdan kasanın görüntülerini de ekleyeceğim. Thermaltake Tower 100 Mini metalik altın seçeneğinin yanında yeni renkler de gelecek mi göreceğiz.

Thermaltake Tower 100 Mini

Thermaltake, gerçekten bu seriye önem vermiş durumda. Belli aralıklarla yeni renk seçenekleri eklenmeye devam ediyor. Bu noktada ek seçenekler geldiği gibi sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Şu an için sizi metalik altın rengiyle baş başa bırakıyorum.

Eğer kasanın incelemesine ulaşmak isterseniz ve bu kasa içerisinde kurduğumuz sitemi görmek isterseniz, aşağı onun linklerini de ekliyor olacağım. Kasanın nasıl durduğunu, teknik olarak nasıl bir model olduğunu ve çok daha fazlasını aşağı eklediğim linklerdeki yazılarda bulabilirsiniz.

İnceleme için: The Tower 100 Mini Chassis İncelemesi

Kasa ile hazırladığımız sistem için: Tower 100 Sistem Toplama Rehberi 

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler