Perşembe, Nisan 25, 2024

Far Cry 6 için Oynanış Videosu Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sevgili Ubisoft bey, gerçekleştirdiği bir canlı yayın etkinliğinde, Ubisoft Connect E3 konferansından önce Far Cry 6 ile ilgili biraz daha oynanış videosu paylaştı. Canlı yayın, herkesi havaya sokmak ve totaliter rejimi hızlandırmak için Esperanza’nın başkenti Yara’da geçen oyunla ilgili çok sayıda stilize poster, kartpostal ve sabit çerçeveler dağıtılarak başlandı.

Bununla birlikte, otuz dakikalık tematik slayt gösterisi esnasında canlı yayın izleyicileri sabırsızlıktan bu kadar uzun süren slayt gösterine sinirlenerek biraz tepki gösterdi. Hikaye yönetmeni Navid Khavari, Yara’nın, şiddetli bir devrimin dünyadan bağlantısını kesmesinden sonra 50 yıl boyunca zamanda donmuş bir adada hem uçsuz bucaksız bir orman hem de çürüyen bir şehir ile bir karşıtlık haritası olduğunu açıklayarak etkinliği uygun şekilde başlattı.

Karakterinizi dilediğiniz gibi özelleştirebileceksiniz.

Tahmin edebileceğiniz gibi, gizli oynanışı sabote ederek yüksek sesle ve sessiz çalışma veya aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda seçim şansınız olacak. Hangi yolu seçerseniz seçin, Far Cry 6, serinin bazı saçma yönlerini bir kez daha kucaklayan, devrim niteliğinde bir eğlence paketi gibi görünüyor.

Oyunun ortaya çıkması, önceden bir sızıntıyla biraz bozulmuştu, Ubisoft bunu bir telif hakkı kaldırmasıyla hızlı bir şekilde toparladı. Bu, ne yazık ki, ayrıntıların Ubisoft’un amaçladığından daha erken yayılmasını engellemedi.

Tüm bunlara ek olarak Far Cry 6’nın PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için piyasaya çıkacağı 7 Ekim 2021 olarak yeni bir çıkış tarihi var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler