Perşembe, Nisan 25, 2024

FIFA 21 için demo sürüm yayınlanmayacağı açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşık 12 saat önce EA SPORTS FIFA‘nın Twitter üzerinde yaptığı açıklama neticesinde FIFA 21‘e ait herhangi bir demo sürümünün yayınlanmayacağı belli oldu.

FIFA 21, 9 Ekim tarihinde bütün oyunculara açılmış olacak!

FIFA 21‘in Ultimate ve Şampiyonlar sürümü 6 Ekim tarihinde çıkış yapacak lakin Standart sürüm 9 Ekim tarihinde çıkış yapacak. Ultimate ve Şampiyonlar sürümünün fiyatının Standart sürüme göre daha fazla olmasının sebebi oyun içi hediyelerin biraz daha fazla olması ve 3 günlük erken erişim hakkının sunulmasından kaynaklanıyor.

fifa 21 logo

EA SPORTS FIFA‘nın Twitter üzerinde yaptığı açıklamada geliştirici ekibin oyunun tam sürümünün düzgün olması için çalıştığını belirtti. Bunun yanında yeni nesil konsollara da odaklandıklarını belirtti. Pek çok kullanıcı bu duruma üzülse de yapılan açıklama neticesinde oyunculara beklemekten başka yapabilecekleri bir şey olmadığı belli oldu.

FIFA 20 ile FIFA 21 arasında ne denli farklar olacak şimdilik bilmiyoruz lakin oyun çıkış yaptığında bu konu hakkında yüzlerce hatta binlerce yorum bizleri bekliyor olacak. Ayrıca oyunu erkenden denemek isteyen oyuncular EA Play aboneleri oldukları takdirde 1 Ekim tarihinden itibaren FIFA 21‘i 10 saatliğine oynayabilecekler.

FIFA 21 Trent Alexander Arnold

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler