Salı, Nisan 23, 2024

FIFA 21 için Dev İndirim Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

FIFA 21, bu sene istenen havayı yakalayamadı. Oyuncular FIFA 20 serisinden sonra çok hızlı bir şekilde yeni oyuna geçmedi. Bu sene rakip yeni oyun çıkarmamasına rağmen hala o havanın yakalanmamış olması kampanyaları beraberinde getirdi.

Aslında şöyle bir avantaj var ki oyun yeni nesil konsollara da geliyor. Haliyle satışların bu dönemden sonra artması bekleniyor. Yeni kampanyalar da satışları hızlandıracaktır. Son kampanyaya geçecek olursak, büyük indirimler bizi bekliyor.

FIFA 21 PS Store ve Xbox mağazasında indirimde!

Oyunu satın alma isteyen kullanıcılar için yaklaşık 13-14 gün sürecek olan indirim kampanyası, fiyatları bir hayli aşağı çekiyor.

Oyunun PS Store üzerinden belirlenen fiyatı 499 TL idi. Fakat yapılan bu indirim sonrasında fiyat 274 TL’ye kadar indi. Üstelik bu Beckham özel sürümü oldu. %45 indirim var.

Fiyatlarda yapılan değişiklik, Xbox için de geçerli. Xbox sürümde de 597 TL olan satış fiyatı 273 TL gibi bir rakama kadar düşürüldü. Tabii ki bunlar yeni Beckham versiyonu için geçerli olan fiyatlar. Diğer tüm versiyonlarda da indirim var. Diğer versiyonları da paylaşalım.

FIFA 21

Xbox Fiyatları

  • Şampiyonlar ligi sürüm – 268 TL
  • Ultimate Edition sürüm – 349 TL

FIFA 21

PS Store Fiyatları

  • Şampiyonlar Ligi sürüm – 281 TL
  • Ultimate Edition sürüm – 349 TL
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler