Salı, Ekim 22, 2024

Fiyatıyla Dikkat Çekecek Samsung Galaxy A35 Geliyor

Amiral gemisi akıllı telefonlardaki yarışa odaklanılmış olsa da dev telefon markalarının orta segment modeller için de yarışı hız kesmeden devam ediyor. Bu markalardan birisi olan Samsung, kısa süre sonra yeni bir uygun fiyatlı model sunmaya hazırlanıyor. Bahsettiğimiz telefon Samsung Galaxy A35 modeli olacak. Tasarımı, teknik özellikleri gibi bilgiler bir yana bu modelin markanın fiyat performans serisi ürünlerinden biri olmasını ve fiyatı ile konuşulmasını bekliyoruz.

Samsung Galaxy A35 Ne Zaman Nasıl Özelliklerle Çıkacak?

Yeni akıllı telefon 11 Mart tarihinde düzenlenecek olan özel bir etkinlikle beraber tanıtılacak. Sızan bilgi kartlarına göre bu sene sunulacak olan modelde Exynos 1380 serisi işlemciler yer alacak. 5 nm üretim sürecinden çıkan 8 çekirdekli işlemci, eski nesle göre %15 daha iyi GPU performansı ve %18 daha iyi CPU performansı sunacak. Buna karşın yapay zeka biriminde de %81’lik bir performans artışı göreceğiz.

Telefonda yer alacak RAM ise tek seçenek olarak sunulacak. Kullanıcılar sadece 8 GB RAM seçebilecek ancak depolama alanı kısmında 128 GB ve 256 GB seçenekleri olacak.

BENZER:  İddialı Seri: Amiral Gemisi Xiaomi 14 Ultra Beklenen Özellikler!

Samsung Galaxy A35

Fiyat performans serisinde ekran kısmında ise yine eski modelde olduğu gibi 6.6 inçlik bir panel karşımıza çıkacak. Super AMOLED ekran, bu kez damla çentik yerine ekran üzerinde kamera sunan Infinity-O tasarımıyla gelecek.

120 Hz yenileme hızına yer verecek olan ekranın, 1650 nit maksimum parlaklık değerine sahip olacağını da ekleyelim.

Gelelim kameralar kısmına. Samsung Galaxy A35 kamera konusunda sınıfının iyi modellerinden biri olacak. 50 MP ana arka kamera + 8 MP ultra geniş açı kamerası ve 5 MP makro kamera olmak üzere 3 arka kamera kullanıldığını göreceğiz.

5000 mAh değerinde batarya ve 25W hızlı şarj desteği de yeni akıllı telefonun diğer teknik verileri olarak karşımıza çıkacak.

Tanıtımı 11 Mart tarihinde yapılacak olan akıllı telefonun fiyatının ne olacağı ise net değil. Fakat dediğimiz gibi telefonun uygun fiyatlı olması beklentisi var.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler