Salı, Ekim 22, 2024

Huawei P70 Serisi Geliyor! Kamera Tasarımı Gözüktü

Bir akıllı telefonda kamera sizin için önemli ise o halde mutlaka Huawei’nin amiral gemisi serilerini biliyorsunuzdur. Halan DxOmark listesinin zirvesinde yer alan marka, çok kısa süre sonra yeni amiral gemisi modelini de duyurmaya hazırlanıyor. Huawei P70 adıyla gelecek yeni seri için her geçen gün daha fazla bilginin de ortaya çıktığını söylemek lazım.

Son sızıntıda yeni akıllı telefonun kılıf görselleri ortaya çıktı ve bu görseller üzerinden telefonun kamera tasarımı da bir kez daha vurgulanmış oldu.

Huawei P70 Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Kılıf görsellerine bakacak olursak yeni akıllı telefonun bumerang tasarımına benzer bir kamera alanı olacak.

Sağ kısımda yer alan lens ana kamera görevini üstlenecek ve kamera biraz daha geniş olacak. Burada yer alacak olan lensin ise Omnivision OV50H olması bekleniyor. Daha önce sızan raporlarda da Huawei’nin Omnivision tercihi yapacağı yönünde bilgiler sızmıştı.

BENZER:  Realme'den Yeni Uygun Fiyatlı Cep Telefonu: Realme C63

Söz konusu lens 1,2 mikron piksel boyutuna sahip ve değişken diyafram aralığıyla çalışıyor. 50 MP çözünürlüğüne sahip olacak lens yüksek kare hızlarında 8K video çekebilecek. Ayrıca kamerada HDR modu desteğinin bulunacağını da ekleyelim.

Huawei P70

Huawei P70

Bunun dışında kamera alanında iki kamera daha göreceğiz. Fakat diğer kameraların teknik özellikleri konusunda henüz detaylar ortaya çıkmadı.

Kameralar dışında yeni akıllı telefon için bildiğimiz bazı ek detaylar da var. Burada en çok merak edilen kısım olan işlemci için son sızıntıya göre Kirin 9000s serisini göreceğiz.

Dört taraftan kavisli olan OLED ekran, 5000 mAh değerinde pil ve çift hoparlör gibi detaylar da yeni akıllı telefon için ortaya çıkan bilgiler arasında.

Şimdilik söz konusu serinin teknik detayları için paylaşılan bilgiler bunlar. Nisan ayında tanıtılması beklenen akıllı telefon için çok yakında daha fazla bilgi gelmesini bekliyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler