Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Fortnite’ın 1.Sezon Haritası, 3 Kasım’da Geri Dönüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fortnite‘ın 1.Sezon haritası, 3 Kasım’da geri dönüyor. Epic Games‘in en sevilen oyunlarından olan Fortnite, yıllardır oyuncular tarafından sevilerek oynanıyor. Çıkış yaptığı zaman olan 2017’den bu yana oyunun popülaritesi düşmek yerine giderek artıyor. Bu başarılı istatistiği de Epic Games‘in oyunu her zaman güncel tutması ile yakalıyor. Şirket, her ay veya sezonda oyuna yepyeni karakterler veya haritalar getiriyor.

fortnite season 1 2

Bunlardan en sevilenler ise temalı kahraman kostümleri oluyor. Epic Games, genelde oyuna Marvel veya DC’den karakterlerin kostümlerini getiriyor. Bu sayede de bir kitleye hitap ederek daha fazla başarı yakalıyor. Şirket, şimdi ise oyunun 1.Sezonunda yer alan haritayı oyuna getiriyor.

Fortnite’a, 1.Sezon Haritası Geliyor

Epic Games, Fortnite‘a 1.sezon haritasını getiriyor. Şirketin bundan sonraki her haftada oyuna yeni bir sezonun haritasını getireceği iddia ediliyor. Bu iddiaya göre oyunda bir etkinlik olacak ve bu etkinliğin ismi de zaman bozulması olacak. Bu etkinlik sayesinde oyuna her hafta, yeni bir sezon haritası gelecek. Aslında her hafta, bu zaman bozulmasından dolayı yeni bir sezon yaşanacak.

fortnite season 1 3

Bu iddia edilenler doğruysa oyuna ilk sezonun ardından sonraki hafta 2.sezon haritası da gelecek. Epic Games, bu haberi doğrulamadı ancak sezon 1’in haritasının oyuna gelecek olmasıyla birlikte iddialar güçleniyor. Fortnite 1.Sezon haritası, oyuna 3 Kasım’da geliyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler