Cuma, Mart 29, 2024

Galaxy S20 Fan Edition Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney koreli teknoloji devinin Galaxy S20 modelinin bir farklı varyantını yapacağı aylardır internette dolaşıyor ve bu iddialar aynı zamanda teknoloji şirketi tarafından da bizzat doğrulandı. 5G yükseltmesine sahip farklı bir Galaxy S20 modeli bu yıl sonuna kadar mutlaka gelecek.

Galaxy S20 FE (Fan Edition), Galaxy S20 modeline çok sayıda benzerlik gösterecek fakat tek fark olarak 5G desteğine sahip olacak. İçerisinde normal Galaxy S20 modelinde yer alan Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 865 ya da Exynos 990 işlemci bulunacak.

120 Hz Ekran ile gelecek

Ekran konusunda 120 Hz yenileme hızına sahip sadece damla çentik kamera çıkıntısına sahip bir ekran kullanılacak ve IP68 dayanıklılık sertifikası ile suya, toza, kire ve 1.5m derinliğine kadar yarım saat su altında kalabilecek.

Samsung Galaxy S20 FE 5G
Galaxy S20 Fan Edition Fiyatı Ne Kadar Olacak? 2

Minimum ‘128GB’ Depolama Alanı

Önceki söylentilerde akıllı telefonun en az 128GB depolama alanı seçeneği ile geleceği ve ayrıca 8 Ağustos’ta tanıtılan Note 20’ye önceden yüklenmiş olarak gelen Android 10 tabanlı OneUI 2.5 tarafından destekleneceği ileri sürülmüştü.

Fiyatı

Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE) modelinin yaklaşık 750 Amerikan Doları fiyatına satılması planlanılıyor. Eğer bir aksilik çıkmaz ise Ekim 2020 gibi piyasaya sürülmesi muhtemel.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler