Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Galaxy S21 FE Tekrar Satışa Çıkacak! İşte Detaylar

Paylaş

silkroad gaminggentr

FE serisinin en popüler akıllı telefonu olmaya aday Galaxy S21 FE için güzel bir haber geldi. Fiyat performans noktasında en iddialı akıllı telefon, yeniden satışa çıkmaya hazırlanıyor. Üstelik bu kez telefonun önemli bir güncellemeyle beraber geldiğini göreceğiz.

İddialı FE modelinde neler değişecek ve bu fiyata nasıl yansıyacak bir bakalım.

Galaxy S21 FE için Yeni Versiyon Geliyor

Samsung tarafından paylaşılan bilgiler değerlendirildiği zaman görüyoruz ki telefonda işlemci değişecek. Yeni seride Snapdragon 888 5G işlemcisi yer alacak.

5G destekli yeni işlemciyle beraber gelecek olan akıllı telefonun, birçok özelliğinin ise sabit kalması bekleniyor.

6.4 inç boyutunda Full HD+ Dinamik AMOLED 2x ekran, 12 MP + 12 MP + 8 MP arka kameralar ve 32 MP değerinde ön kamera telefonun sabit kalan özellikleri olarak karşımıza çıkacak.

Galaxy S21 FE

Bunun dışında yeni modelde 15W kablosuz şarj ve 4500 mAh değerinde bataryaya da yer verildiğini göreceğiz. IP68 sertifikasına da sahip olacağı söylenen yeni modelin fiyatı ise 609 dolar seviyelerinde olacak.

Telefonun fiyatı bir önceki Galaxy S21 FE ile karşılaştırıldığı zaman daha uygun gözüküyor. Yenilenmiş olan modelin tüm bölgelerde satışa çıkıp çıkmayacağı konusu ise net değil. Telefon şimdilik Hindistan genelinde satışa sunulacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler