Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Galaxy S23 FE Görüntüleri Ortaya Çıktı! İddialı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un bütçe dostu FE serisi telefonu için devam kararının alınıp alınmadığı uzun süredir tartışmaların konusuydu. Hala yeni FE modeli için resmi bir açıklama olmasa da sektör otoritelerine göre tartışmalar son buldu ve Galaxy S23 FE için hazırlıklar başladı.

Öyle ki bir süredir Galaxy S23 FE modeli için sızıntılar da gelmeye devam ediyor. En son yeni akıllı telefona ait olduğu söylenen görseller yayınlandı. Görseller tasarımı ortaya çıkarmakla kalmadı, beraberinde teknik özellikleri de göstermiş oldu.

Galaxy S23 FE Nasıl Bir Tasarım Kullanacak?

Yayınlanan görsellere baktığımız zaman yeni akıllı telefonun ön kısımda ekran üzeri kamera tasarımıyla beraber geleceğini görüyoruz. Açıkçası tanıdık olduğumuz bir tasarım yüzü desek yeridir.

Bunun dışında arka kısma baktığımız zaman da markanın son seri akıllı telefonlarında olduğu gibi dışa doğru çıkık kameraların yer aldığı bir tasarım yapısı bizi karşılıyor.

Üst üste sıralı olan 3 kameranın dışında yan kısımda bir de flaş ışığı bizi karşılıyor. Çok tanıdık bir tasarım yüzü olduğu net.

Galaxy S23 FE

Peki ya Teknik Özellikler?

Galaxy S23 FE modeli için teknik özellikler konusunda da bilgiler var. Buna göre telefonda hem Exynos işlemcinin yer aldığı hem de Snapdragon işlemcinin yer aldığı versiyonlar olacak.

Bir seride Exynos 2200 işlemci, bir diğer seride ise Snapdragon 8 Gen 1 işlemci karşımıza çıkacak.

6 ve 8 GB RAM seçeneklerinin olacağı akıllı telefonun ekran kısmında da 120 Hz yenileme hızına sahip Full HD+ 6.4 inçlik bir AMOLED ekran sunacağı söyleniyor. Sizin anlayacağınız yine amiral gemisi serilerin yansıması, daha uygun fiyatlı bir akıllı telefon göreceğiz.

Henüz fiyatı net olarak belli olmayan akıllı telefonun kamera özellikleri konusunda da detaylar belli değil. Tanıtımın ise önümüzdeki Unpacked etkinliğinde yapılması bekleniyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler