Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Galaxy S9’un Kutusu ve Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Galaxy S9’a dair yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdide Galaxy S9’un özelliklerininde yazılı olduğu kutusu sızdırıldı. Gelin Galaxy S9’un özelliklerini inceleyelim.

Samsung, yeni çıkaracağı amiral gemisi modeli Galaxy S9 için tanıtım tarihini Şubat 2018 olarak vermişti. Mobile World Congress (Mobil Dünya Kongresi)’de tanıtacağını açıklayan Samsung, henüz o kongre gelmeden ifşa oldu. Galaxy S9’un kutusu sızdırıldı.

galaxy s9 2 min

Reddit tarafından paylaşılan yazıya göre Galaxy S9’un kutusu sızdırılmıştı. Galaxy S9’un kutusuna baktığımızda ise cihazın özelliklerinin apaçık üzerinde yazdığını görüyoruz. Gelin Galaxy S9’un kutusuna ve özelliklerine yakından bakalım.

İşte Galaxy S9’un Özellikleri Ve Kutusu!

Galaxy S9’un tanıtımını 26 Şubat 2018‘de gerçekleşecek olan MWC’de yapacağını belirten Samsung, henüz tarih gelmeden ifşa oldu. Galaxy S9’un kutusunun resmi sızdırıldı. Keza kutunun üzerinde cihazın özelliklerde yazıyor. İşte o kutu.

samsung s9 kutu min

Üstteki resme baktığımızda cihaza ait tüm bilgiler yer almakta. Samsung Galaxy S9 için 5.8 inç büyüklüğünde Quad HD sAMOLED ekran kullanmayı tercih etmiş. Bu ekranı ise IP68 toza ve suya karşı dirençli hale getirerek kullanıcılarına uzun kullanım sunmayı hedeflemiş.

Telefonun en çok merak edilen konusu olan performansına baktığımızda ise; ABD ve Güney Kore’de satılacak olan versiyonlarda Snapdragon 845 yonga seti kullanılırken, diğer ülkelerde ise Exynos 9810 yonga seti ile beraber gelecek. bu güçlü işlemcilerini ise 4 GB Ram ile destekleyecek.

Kamera performansına bakacak olursak arka kısımda F1.5 ve F2.4 diyafram aralığına sahip 12 megapiksel çözünürlüğünde Super Speed Dual Pixel çift kamera kullanılmış.  Bu kameranın en belirgin özelliği ise 1000fps’lik çekim hızı. Ön kısımda ise 8 megapiksellik bir kamera yer alıyor. Bu mükemmel iki kamerayla yaptığınız çekimleri ise 64 GB’lık dev hafızasında saklayabileceksiniz.

galaxy s9 1

Tasarım olarak S8’de yapılan değişikliğe bağlı kalarak aynı tasarımın kullanılmasına karar verilmiş. Ayrıca S9 Plus modelinin ise 6.2 inç ekran büyüklüğüne sahip olacağı ve 6 GB Ram ile geleceği bilinmekte.

Galaxy S9’un sızdırılan özelliklerine baktığımızda ekran konusunda epey bir yol katettiğini ve son derece kaliteli bir ekran ile geleceğini görüyoruz. Yine performanstan ödün vermeyen S9, kamerası ile de dikkat çekiyor. Bakalım S9 ile ilgili daha ne gibi bilgiler elde edeceğiz…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler