Çarşamba, Nisan 24, 2024

Galaxy Tab S6 Çıkış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung yeni ürünleri için kolları sıvadı. Güney Koreli teknoloji devi çok kısa bir süre sonra yeni nesil akıllı telefonlarını tanıtacak. Galaxy Note 10 akıllı telefonlarının tanıtımıyla beraber, amiral gemisi savaşına yeni bir yorum getirecek olan marka, bunun yanında farklı ürünlerde tanıtacak. Galaxy Tab S6 ise tanıtılacak serilerden biri olacak.

Merakla beklenen ve bir süredir teknik çizimleri sızdırılan Galaxy Tab S6 tabletleri için de tanıtım tarihinin kesinlik kazandığını belirtelim. Samsung tarafından paylaşılan yeni bir video hem Galaxy Tab S6 tablet modelinin hem de Galaxy Watch Active 2 akıllı saat modellerinin ne zaman tanıtılacağını ortaya çıkardı.

Galaxy Tab S6 Geliyor!

Paylaşılan videoda yer alan detaylara göre yeni tablet modelinin tanıtımı 31 Temmuz tarihinde yapılacak. Amiral gemisi modellerine dahil olacak olan tabletin yarın tanıtılmasından sonra, akıllı saatleri beklemeye başlayacağız. Öyle ki Galaxy Watch Active 2 akıllı saat modellerinin tanıtımı için de 8 Ağustos tarihini beklemek gerekecek.

Galaxy Tab S6

Bir de ek bilgi verelim. Aslında yeni akıllı saatlerin Note 10 lansmanında ortaya çıkması bekleniyor ancak saat farkından dolayı tanıtım tarihi 8 Ağustos olarak gösteriliyor.

Özellikle Tab S6 serisiyle neler sunacağını merakla beklediğimiz markanın tanıtımlarından sonra yeni ürünlerle ilgili teknik detayları da paylaşacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler