Cumartesi, Nisan 27, 2024

Gigabyte Radeon RX 6900 XT GAMING OC Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gigabyte Radeon RX 6900 XT GAMING OC, özelleştirilmiş yeni ekran kartlarının güzel örneklerinden biri olacak. Gigabyte tarafından sunulacak olan seri, referans modelin satışa çıkmasının hemen ardından da gözüktü.

Nasıl bir tasarım kullanılacağı ve artı yönlerin neler olacağına yakından bakalım. Her ne kadar tüm veriler belli olmasa da kart hakkında bazı bilgilere ulaşmış bulunuyoruz.

Gigabyte Radeon RX 6900 XT GAMING OC nasıl özelliklerle gelecek?

Yeni kartın görsellerine baktığımızda, o sade şıklığının öne çıktığını görüyoruz. Yine ön kısımda 3 büyük fan karşımıza çıkıyor. Gri ve siyah tonlarının başı çektiği ön kısımda heybetli bir görüntü olduğunu söylemek lazım.

Gigabyte Radeon RX 6900 XT GAMING OC

Üst kısımda Gigabyte yazısı, arka kısımda metal plaka üzerinde Gigabyte yazısı gibi dikkat çeken yeni tasarım detayları olan ekran kartının, bellek kısmında da sabit olarak 16 GB GDDR6 belleği kullanmaya devam edeceğini ekleyelim.

Gigabyte Radeon RX 6900 XT GAMING OC

Artırılmış saat hızları konusunda henüz verilerin paylaşılmadığı ekran kartının, ekran çıkış yapılandırmasında ise bir fark var. Yeni modelde çift DisplayPort 1.4 girişi, yine çift HDMI 2.1 girişi bulunuyor.

Gigabyte Radeon RX 6900 XT GAMING OC

RX 6800 XT modelinde kullanılan çift konnektör yerine, 6900 XT GAMING OC modelinde üç adet 8 pinli konnektör ile bizleri karşılıyor. Tüm bu özellikleriyle beraber ay sonunda satışa çıkması beklenen kartın fiyatı ve geri kalan detayları da ay sonunda belli olacaktır.

Gigabyte Radeon RX 6900 XT GAMING OC

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler